ЧУ ЛИ НОВИНАТА... ЗАДАВАТ СЕ МАГНИТСКИ БУРИ

Статистика

  1. 205611 Комикса общо
    /
    103 Комикса за деня

Коментари на часа

Кремъл обяви сравненията между Путин и Хитлер за "обидни" и "отвратителни"

/ Свят 241
Депутат 241 Депутат 241 / Неутрално
До коментар [#98] от "onemanband": Аз лично съм британски гражданин , и заявявам на-отговорно : Тоя клоун със смешната прическа ,НЕ МЕ представлява! –––––––––––––––––––––––– Значи като британски гражданин ти не приемаш, че Консервативната партия управлява и че Борето Джонсън е външен министър? Като те правиха гражданин, чете ли Лайф ин дъ ЮКЕЙ и пя ли "Год сейв дъ Куин"? Или само се радваш на кансъл хауза и на сошъл бенефитите? От мен да знаеш - навсякъде по света путлеристите са диваци и варвари...
(Виж повече >)

Най-важното е десните партии да си намерят мястото спрямо ГЕРБ, смята Радан Кънев

/ България 58
dogwoman dogwoman / Неутрално
Кьорав карти не играе. Ако някой иска доверие, да каже какво смята да прави в парламента. Към момента там има два варианта за управление. Коалиция около герб и коалиция около бсп. Точка. Ако мечтата на Кънев е да влезе в парламента, за да може бсп да управлява с ДПС и разни еднодневки тип Бареков, докато той сърдито търси съвършенство по тавана и страдае какъв кофти човек е Борисов, то не, мерси. Не че ще стане нещо от това обединение, де.
(Виж повече >)

Българските пътища работят в едни от най-тежките метеорологични условия в света, смята началникът на пътната агенция

/ Скорост 46
virtual brain virtual brain / Весело
[quote#21:"carpe_diem_"]Прав е за амплитудата - зимата от минус 20 до лятото плюс 60 градуса (говорим за температура на асфалта), ...[/quote] И каква е разликата с източното крайбрежие на щатите примерно?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.