Навършват се 74 години от кончината на цар Борис 3

Статистика

  1. 276810 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

В Москва разсъждавали България с ЕС ли е, със САЩ или с Русия

/ България 186
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#156] от "До руските мекерета": “Пиши им. Иначе няма как да знаят, че трябва да се махат.” Костя Копейкинци хептен (съвсем - тур.) изтърваха козите у дерето. Направи ли ти впечатление, че партията на въпросния Копейкин е събрала повече гласове в чужбина, отколкото у нас? Отначало се позачудих, пък после се сетих какво червена кадесарска сган хартиса па Запад след като биха шута на бае Тодар. Именно на Запад, а не в белокаменна Москва, героичен Ленинград, в Хабаровск, Воронеж, Тюмен или Пиздецк на Амур. Такива като дъртия бездетен ерген Галфон Сект, Шопов от “Уимбълдън” (виждал е той Уимбълдън на картинка), оня заврян зет от Норвегия, разни клептомани с червени куфарчета и децата им - всички са гласували за българи-руската дружба, докато се радват на живота в разни уредени държави, срещу които Русия е насочила ядрени ракети. Шизофренията е постоянното състояние на комуниста-съветчик.
(Виж повече >)

В Москва разсъждавали България с ЕС ли е, със САЩ или с Русия

/ България 186
bobyb bobyb / Неутрално
[quote#153:"eti mehter"]До коментар [#144] от "putinxujlo":Русия ще спре полетите до Турция за месец и половина - от 15 април до 1 юни......=======Ще се получи като при ефекта с доматите....Няма спиране.....когато желанието е туристическо..... Дори от Израел идват руснаците.... [/quote] Доста глупаво... дори и за теб. Ама сами се докарахте да разчитате на руските просяци.
(Виж повече >)

В Москва разсъждавали България с ЕС ли е, със САЩ или с Русия

/ България 186
tacheaux tacheaux / Неутрално
До коментар [#137] от "vassilun": "Заради матушката ви сте готови да се отречете и от Левски!" Българските русофили вече се откеркоха от Раковски заради неговата брошура "Руската убийствена политика към българите". Какво да ги правиш, безродници.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.