Българите в чужбина трябва да помагат за

Статистика

  1. 285325 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Европарламентът поиска планът за възстановяване на Полша да бъде отхвърлен

/ Европа 29
schwimmwagen schwimmwagen / Неутрално
От статията не се разбира, как са гласували българските евродепутати . Съгласно обшествения интерес , информацията трябваше да в заглавието или първия абзац . Някаква тайна ли е нашите ,що правят в Брюксел или просто нивото на журналистиката ни е виновно ?
(Виж повече >)

Хакерска атака е причината за срива в системата за COVID сертификати

/ България 70
Deaddark Deaddark / Неутрално
До коментар [#14] от "Ядосан Октопод": Знам сайтове на обикновени хора със защита от DDOS атаки - един брояч за 5 секунди се справя с генерирания свръхтрафик. Но DDOS атаките имат мотив - и той е пари, много пари. К'во печелят от въпросния сайт - нищо. И понеже знам туй онуй за държавните сървъри - те са слаби като хардуер, безплатни като софтуер и АйТи-то е на 1.5 МРЗ - с трици толкова. Иначе големите пари за ИО свършват в техните джобове, по-надолу не стига нищо, освен трохи.
(Виж повече >)

Хакерска атака е причината за срива в системата за COVID сертификати

/ България 70
Иван Иван / Неутрално
[quote#2:"Lazarus"]Глупости! Създават се лошо работещи платформи, с калпава защита, със слаб ресурс при натовареност.Както обикновено у нас, при повече заявки системата се срива и хакерите били виновни?![/quote] Това е щото наляхме милиарди в електронното управление, трябваше да трилиони та да остане и за самата система след краденето!
(Виж повече >)
Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.