Йончева ли ще е първата която ще осъди  адвокат Марковски!

Статистика

  1. 205402 Комикса общо
    /
    70 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия съжали за "криворазбраната" евросолидарност по случая Скрипал

/ Европа 230
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#196] от "Дон Кихот": "Русия е изхвърлена от международното разделение на труда, което е двигател на целия прогрес." Русия се самоизхвърли от това разделение на труда - още през миналото десетилетие (2000+) тя предпочете да наблегне на нефта и газа като бързооборотни колониални стоки, не изискващи особено много акъл за добиването и пласирането си и успешно пълнещи хазната и джобовете на Путин и его команда. Така - глупаво вярвайки, че докато има нефт и газ, ще има и УВЕЛИЧАВАЩА СЕ нужда от тях - тя проспа много важни технически и технологични събития. Сега е късно да догонва, защото пропастта между нея и технологично напредналите икономики - САЩ, Германия, Япония, Корея - вече се измерва в десетилетия.
(Виж повече >)

Русия съжали за "криворазбраната" евросолидарност по случая Скрипал

/ Европа 230
niksan1 niksan1 / Неутрално
До коментар [#53] от "НеКой": " Русия е 1/6 от територията на света ... " Чугун, това беше, когато имаше СССР . Днес няма СССР насилствено построен от 15 государства, а е останала само Русия . Вземи метъра и елката и започвай да изчисляваш, колко процента е територията на Русия, отнесена към планетата Земя !
(Виж повече >)

"Райънер" взима мажоритарен дял от самолетната компания на Ники Лауда

/ Бизнес 2
VivaLaVida VivaLaVida / Неутрално
Браво. Най-накрая Райнер ще лети от Виена и полетите до Лондон ще са поносими. Как е възможно да няма нито един ниско тарифен полет от Виена до Париж?! Все трябва да се ходи до Братислава. Цените на Австриийските авиолинии са твърде високи.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.