Като шеф на мумии, ще сменя още  някои от тях !Опитват се да говорят и действат без мое разрешение   !?

Статистика

  1. 199876 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борисов представя в Европарламента приоритетите на българското председателство

/ Европа 4
Дедов'та Колюуа Унукя! Дедов'та Колюуа Унукя! / Любопитно
Извън темата, ма чак се развълнувах, та не мога да не го спомена: Току- що отворих Дневник през iPad- а- през Сафари. Щях сам да направя мексиканска вълна- оправили са шрифта! Отварям обаче през Мозила- пак същият шрифт, от който се получават болки в очите, и главоболие (демек- "подобрения", от така наречения "нов дизаин"). Та- да попитам- това, дето виждам през Сафари- грешка ли е, само при мен ли е? Да не би съвсем случайно да са решили най- накрая да пипнат нещо по сайта?
(Виж повече >)

София обмисля да дели колите на четни и нечетни номера при мръсен въздух (допълнена)

/ Зелен 126
Танас Танас / Весело
А така сега ще си купим по още един таралясник с четен номер и един с нечетен хем ще направим оборот на Европа и естествено на нашите търгаши. :-) и шЪ обиколим кръчмите да съберем и мазнината та като чади барем да смърди на запръжка. :-)
(Виж повече >)

Спринтьорки от Ямайка и Нигерия ще пренапишат историята на зимните олимпиади

/ Спорт 12
Hawaii Hawaii / Неутрално
Не знам за спринтьорките, ама ХОКЕЙНИЯТ отбор на СОМАЛИЯ ще пренапише историята на хокея ха-хаааааааааа https://www.theguardian.com/world/2016/jan/04/the-cool-runnings-of-the-refugee-crisis-somalias-bandy-team-at-home-on-ice Пояснявам, че става въпрос за БЕНДИ Хокей с топка, който се играе на заледено игрище с размерите на футболно такова от отбори с по 11 полеви играчи на терена, резервите-отделно. Скъп вариант на хокея, който се играе само в 10-15 държави в света. В България никога не е игран мач по такъв хокей.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.