Да подкрепим Корни и  да свалим ГЕРБ от власт... ..мечтите са безплатни.

Статистика

  1. 242258 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Нужно ли е световноизвестна оперна певица да мине през конкурс, за да преподава в София

/ България 112
gwa59354694 gwa59354694 / Неутрално
Аз като гражданин на Република България искам този министър НЕЗАБАВНО!!! да си подаде оставката, поради това, че в качеството си на Министър и със силата на поверената му власт публично чрез обществена медия денигира личността и иска оставката на негов субординат решил да спази законовите наредби в Република България. Селските тикви които управляват (са завладяли) Република България трябва да знаят че всички граждани на Републиката сме равни пред Закона. Времената на "по-равните" трябва да свършат възможно най-скоро, за да св даде шанс на качествената част от Нацията да придвижи Държавата напред.
(Виж повече >)

"Левски" спечели надлъгването с "Локомотив" и излезе начело

/ Спорт 32
С С К С С К / Неутрално
[quote#26:"Noise"]До коментар [#25] от "С С К":Знам аз.. Дано не се издъним, че некво лошо предчувствие имам .[/quote] К'во ти пука, нали беше писал , че си локомотивец и само заради Батков розовеещите са ти били по-симпатични. Май забравяш какво пишеш и се объркваш.
(Виж повече >)

Нужно ли е световноизвестна оперна певица да мине през конкурс, за да преподава в София

/ България 112
Noise Noise / Неутрално
До коментар [#91] от "fry29589763": Може и да може.Въпросът е ,че правилата трябва да са валидни за всички.Смешно е, как хора, които искат за тях правилата да не важат, говорят колко е зле България.Ми България затова е зле .Щото никой не спазва правила и закони.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.