Ще издържиш ли без скандали 6 месеца?  А ти същото време без глупости?

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Европейската прокуратура се похвали с дело за 5 хиляди лева подкуп в България

/ България 28
vassilun vassilun / Неутрално
[quote#8:"Литекс се преименува на ЦСКА минус София"]5 хил. лв. = 2.5 хил. €.Разноските по разследването вероятно надхвърлят 20 хил. €.[/quote] Викаш подкупите от 5 000 лева няма нужда да се разследват?! Добрееее!
(Виж повече >)

Измама и серия други нарушения са били извършени при удълбочаването на варненското пристанище

/ България 32
geordgeo geordgeo / Любопитно
За тия пари можеше да се изкопае още едно езеро с размерите на Варненското, ама къде ти. Бойко Борисов е пръв сол та*ак с Ахмед Доганов, видния български хидроинженер, човека, изгаврил се с българския преход и успял да открадне милиарди без да подава носа си навън от морската резиденция в Росенец. Ама то Видов ден има за всеки, не знам тия двамцата що си мислят, че точно на тях ще им се размине?
(Виж повече >)

"Лошо, Седларов, лошо" е сред най-споделяните стикери във "Вайбър"

/ Бизнес 19
Камен Камен / Неутрално
"увеличение на ангажираността на потребителите с чатботове." Тъжно ли е, смешно ли - потребилите си говорят с роботи, че и се ангажират с тях :-) Инак Вайбър малко по малко явно става като Фейсбук. Едно време във фейс човек виждаше предимно постове от приятелите си, тук-там някоя реклама. Сега вече е пост-реклама-пост-реклама. Във Вайбър все повече излизат реклами, явно в бъдеще и там всяко второ нещо, което виждаш в приложението си, ще е реклама. Ама така е, като искаме да ползваме чат "без пари"...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.