И аз като Радев си имам Деси

Статистика

  1. 253090 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Около 80% от българите не използват колани на задната седалка

/ България 10
PisnaMi PisnaMi / Весело
"Около 80% от българите не използват колани на задната седалка" Защото сме хитри. Защото сме смели. Защото сме българи, а не будали, които се възползват от предпазни мерки.

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Black Hawk Black Hawk / Неутрално
Преди няколко дни имаше решения на Върховния съд на САЩ, с което потвърди правото на Тръмп да спира финансиране за градове-убежища, които защитават нелегалните имигранти и възпрепятстват работата на миграционните власти. Там историята беше същата - указ на Тръмп, атака в съда, временно блокиране от страна на левите съдии и окончателно решение на Върховния съд в полза на Тръмп. И в този случай ще стане същото, бъдете сигурни.
(Виж повече >)

Американски съд постанови да спре връщането в Мексико на кандидати за убежище

/ Свят 15
Black Hawk Black Hawk / Неутрално
Време е съдиите да се съсредоточат върху основната функция на съда - да раздава правосъдие, а не върху политически активизъм, каквито тенденции се наблюдават при т.нар. либерални съдии. Неслучайно тези съдии се наричат съдии-активисти. Голяма част от тях са назначавани при администрацията на Обама. Добрата новина е, че сега при Тръмп ударно се назначават нормални съдии, които биват обвинявани, че (забележете!) стриктно се придържат към конституцията на САЩ, все едно това е нещо лошо. За щастие във Върховния съд на САЩ мнозинство имат съдиите-конституционалисти, така че когато този случай стигне до там, нямам съмнение че решението ще бъде в полза на администрацията на Тръмп. Това се случва за н-ти път в последните 3 години. Демократите, заедно с лоялните им съдии не правят политика и нямат позиции. Едниственото, с което се занимават, е да пречат на Тръмп по всевъзможни начини. Е, от време на време им се получава да блокират някоя инициатива, но в крайна сметка Тръмп печели. Така че успяват единствено да го забавят.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.