Колко ли е гушнала онази?

Статистика

  1. 273933 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

БСП иска Борисов да преговаря с Путин за закупуване на руската ваксина "Спутник V"

/ Политика 117
Are de Are de / Неутрално
Интересна игра играе БСП и Нинова. Отново удобно вдигат топката за воле на партньорите си от ГЕРБ/ДПС и се молят тоя път и те да понамажат от кацата с меда. Такива абсурдни и неизпълними искания само наливат масло в машната на ГЕРБерастката теза, че ни пазели от комунистите.
(Виж повече >)

БСП иска Борисов да преговаря с Путин за закупуване на руската ваксина "Спутник V"

/ Политика 117
jelezo jelezo / Неутрално
Тази руската ваксина е като на Астра Зенека. Голяма пропаганда, че е много хубава. Русия няма за количества за своите граждани, но продава. Ваксинационна дипломация провежда. Не смятам, че ни трябва руска ваксина. Аз лично нищо "Сделано в России" не искам.
(Виж повече >)

Къде да се ваксинирам срещу COVID-19: Как (не) продължава поставянето на инжекции

/ България 37
Ан Он Ан Он / Неутрално
До коментар [#2] от "Стабилни в мизерията, епизод пореден": > Каква е тая простотия? Как така няма сайт, където да се > запишеш и да ти пратят кога и къде да идеш!? Трябва - малко търпение - само още 3-4 дни. Цитат отпреди месец: ---- Електронен регистър на желаещите да се ваксинират български граждани ще бъде готов до края на месец февруари. Това обяви министърът на здравеопазването Костадин Ангелов на работното съвещание, свикано от премиера Бойко Борисов в Министерския съвет.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.