Освен клипове и снимки, какво друго сме приготвили за европредседателството. Ами, нали ремонтирахме НДК.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

След преброяването ключови статистики се оказаха грешни

/ Бизнес 57
DDR DDR / Весело
Така е. Най богатият район в България и с отлична инфраструктура и най високи заплати е Северозападна България (Торлашко). Даже викали, че добре би било да се въведе торлашко жителство -да не им се влачат навлеци от другите краища и да им развалят рахата. С нетърпение чакали да намалеят с още 10 000 та средните им заплати да бият люксембургските. 😂 До коментар [#17] от "Мусаши": "Точно така.Индия и Нигерия да не са прокопсали като са с 1.4 милиарда и 200 милиона население?Исландия с 300 хиляди население е една от най-богатите държави в света."
(Виж повече >)

"Гласът на Капитал": Война на хоризонта

/ Анализи 30
diegos diegos / Неутрално
Да не би да чух, редактора на Капитал да казва: "Според сведенията на западните разузнавания"?!? Кои западни разузнавания? Тези които намериха ОМП в Ирак? Тези които проспаха анексията на Крим? Тези които проспаха талибанския потенциал и даваха поне 2-3 години, преди талибаните въобще да доближат Кабул? Извинете много... :)))
(Виж повече >)

След преброяването ключови статистики се оказаха грешни

/ Бизнес 57
vova.josei_ki vova.josei_ki / Весело
До коментар [#6] от "Андерсен": [quote#6:"Андерсен"]...Като цяло от плащанията на бюджетни заплати да останат само тези на учителите, мед. персонал, полиция и пожарна.[/quote] Браво! Так держать! Доходите на каквато и да е Държавна Администрация, да преминат на РУШВЕТЕН ПРИНЦИП!🤣🤣🤣 Пък защо не и на Полицаите? Защо им дават оръжие, като не заработват с него?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.