Бях на всеки километър, а сега и аз не знам , на кой свят съм.

Статистика

  1. 273933 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

БСП иска Борисов да преговаря с Путин за закупуване на руската ваксина "Спутник V"

/ Политика 120
_imi_ _imi_ / Неутрално
[quote#12:"Taiga"]Не виждам проблеми. Ваксината е много ефективна.[/quote] А бе тя и Ладата е много ефективна и евтина, ама нещо не се продава. Не знам защо? То и Москвича е още по-ефективен, евтин и здрав ама фалира.
(Виж повече >)

БСП иска Борисов да преговаря с Путин за закупуване на руската ваксина "Спутник V"

/ Политика 120
jelezo jelezo / Неутрално
Тази руската ваксина е като на Астра Зенека. Голяма пропаганда, че е много хубава. Русия няма за количества за своите граждани, но продава. Ваксинационна дипломация провежда. Не смятам, че ни трябва руска ваксина. Аз лично нищо "Сделано в России" не искам.
(Виж повече >)

Къде да се ваксинирам срещу COVID-19: Как (не) продължава поставянето на инжекции

/ България 37
FvH FvH / Весело
[quote#17:"Ан Он"] Цитат отпреди месец:----Електронен регистър на желаещите да се ваксинират български граждани ще бъде готов до края на месец февруари. Това обяви министърът на здравеопазването Костадин Ангелов на работното съвещание, свикано от премиера Бойко Борисов в Министерския съвет.[/quote] Като се има предвид, че днес е последния работен ден от месеца и няма нищо... ако това стане обещавам до неделя, че в понеделник ще се запиша в ГЕРБ :D В интерес на истината по-късно минстърчето каза, че щяло да стане след "3ти март", но не уточни колко време точно "след". Аз отсега само мога да си представя изпълнението на тази електронна услуга... вероятно пак или ще ти иска електронен подпис или ще трябва да отидеш на място някъде да си пуснеш една декларацийка, че искаш да се запишеш електронно и да ти издадат ПИК.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.