Преди мафията се занимаваше с наркотици,проститу- ция,контрабанда ..Сега имаме цял бюджет на държа- вата, общ.поръчки,комисионни..

Статистика

  1. 208425 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Микробус се вряза в пешеходци в Торонто, най-малко 9 души загинаха

/ Свят 76
lustmord lustmord / Неутрално
До коментар [#68] от "vassilun": [quote#68:"vassilun"]До коментар [#62] от "DDR":И тези мексикански мюсюлмани са проблем за Канада? Основната ми теза е, че не религията, а липсата на образование генерира насилие и тероризъм! Много ми се ще да разбера кой може да ме накара да се взривя с колан експлозиви, за да убия "неверници"![/quote] Това е просто мит - никакво количество знания не успяват да размият дълбоко вкорененото ислямско възприемане на света с вододела Ние/Неверниците. Може да провериш какъв е профила на типичния ислямски терорист - Бин Ладен беше строителен инженер и милионер; Ал Заркауи - май доктор; Абу Бакр Ал Багдади - с докторат по теология; всичките 19 терористи от 9/11 посещаваха западни университети, в Ислямска държава беше пълно с ай-ти специалисти; инженери; адвокати; лекари дето си зарязаха уредения живот на Запад щом чуха зова на халифа и отидоха да служат на бога си и да си подсигурят място в рая.
(Виж повече >)

Песнопенията на кремълските сирени

/ Анализи 189
k_ k_ / Неутрално
До коментар [#186] от "glaxo11": Какъв дълбокомислен пост си написал. Добра маскировка наистина. Докато не изплющя последно онова за "американското посолство" и задника блесна като тепсия на месечина.
(Виж повече >)

Микробус се вряза в пешеходци в Торонто, най-малко 9 души загинаха

/ Свят 76
Columbus Columbus / Неутрално
До коментар [#65] от "vassilun": Не се знае дали е нов имигрант или там роден, дори произходът му още не е официално обявен... Не се интегрират, защото приемат ценностите и се отъждествяват повече с ултрарадикалния ислям и призивите на поредните интернет подстрекатели, отколкото с обществото, в което са родени и живеят. Това как да го промениш? Минали са през училище, както всички останали. Бъг в "софтуера"? Добре, че изперкалите са все още отделни единици, но защо така лесно се манипулират? Латиносите са друга бира. Много от тях са свестни и работливи, но има и достатъчно плява, дребни престъпници, наркодилъри и т.н. Не че е голям проблем, за това етносът не е определящ. Като пристигнат обаче, с милиони, животът им протича по периферията - без банкови сметки, социални и здравни осигуровки, шофьорски книжки, договори за работа и наем и т.н. Плащат всичко с кеш или банкови ордери, чести клиенти са на Бърза помощ поради липса на алтернатива. Маргинализират се от липса на перспектива и свястна работа, защото са нелегални. Като сенки. Уязвими и лесно зависими. Някои стават отчаяни или озлобени. Крими контингентът си ги набира за мускули и експлоатира без проблем. Което постоянно генерира престъпност и товари системата. Като блато с отровни изпарения, в което има и значим брой нормални обитатели. Но присъствието му не е здравословно за останалите. Доста успяват да се уредят в сивия сектор или на нископлатени и нежелани позиции. Някои вземат фалшиви документи (нещо, което се знае като проблем), след което кандидатстват за помощи. Ако са стотина хиляди, да махнеш с ръка и да забравиш. Но когато са милиони и още няколко пъти по толкова гледат с трепет и очакване да потеглят в същата посока, нещо трябва да се направи. Не защитавам стената, но и сегашното положение не е sustainable.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.