Преди мафията се занимаваше с наркотици,проститу- ция,контрабанда ..Сега имаме цял бюджет на държа- вата, общ.поръчки,комисионни..

Статистика

  1. 199932 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Алпинистът Боян Петров предлага проект за компромисно решение на казуса "Пирин"

/ Зелен 89
falkoneti falkoneti / Неутрално
Наглостта на управляващите в този казус е потресаваща. Те не заслужават никакви отстъпки. Обиждаха, хулеха, насъскваха зависимите от тях медии по инакомислещите граждани. Очерняха ги не само в последноте месеци, но в последните 10 години. Всички видяхме поразиите нанесени повсеместно на природата ни. И вместо смирение и извинение (например за Калиакра) същите хора, които разполагат с всиччки лостове на властта, обвиняват зелените хора за това, че не предптвратили сечи не знам си къде. Пирин не е един лифт! Това е символ на безскруполността, наглпстта и слагачествпто на политическата върхушка. Маскирано като загриженост за „поминъка” желание да се обслужи един частен интерес по долен лобистки начин. Никакви отстъпки за мафията. Пълно спазване на закона и европейските директиви. Никакви сечи, строежи на ски писти и друга инфраструктура ако все пак се докаже, че втори лифт е необходим и същия няма да увреди природата в дългосрочен план. Международна комисия за оценка на въздействието да се направи. Утре 10 000 да се съберем трябва!
(Виж повече >)

Алпинистът Боян Петров предлага проект за компромисно решение на казуса "Пирин"

/ Зелен 89
drevnata drevnata / Неутрално
Може би е добре да се направи една сметка. В Банско има стотици, а сигурно и хиляди непродадени/недовършени жилища. Те са построени с кредити от ПИБ. И не носят печалба, щото не са продадени. За да се продадат, в Банско трябва да се случи нещо. Целият шум е чудесен пиар, а ако се появи и втора кабина, още по-добре. Навярно една кабина струва по-малко от сградите, които чакат да бъдат продадени. Правиш кабина (която не плащаш веднага), съживяваш пазара и си връщаш доста от замразените кинти. Кой знае каква им е схемата...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.