Преди мафията се занимаваше с наркотици,проститу- ция,контрабанда ..Сега имаме цял бюджет на държа- вата, общ.поръчки,комисионни..

Статистика

  1. 200292 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Протестите в Давос са забранени заради...снеговалеж

/ Бизнес 8
zakkwylde zakkwylde / Весело
До коментар [#7] от "gozambo": Как какво бе! Давос разполага със 99 ски писти с обща дължина от 790км. Крос кънтри трасетата са общо 75, като има и 3 фриистайл парка. За колко са лифтовете няма изобщо да споменавам щото екоталибаните ще получат гърчове. Да не мислиш, че томабелевци има само в България.🤷‍♂️🤷‍♂️
(Виж повече >)

Протестите в Давос са забранени заради...снеговалеж

/ Бизнес 8
gozambo gozambo / Неутрално
Само едно не разбрах, какви леви протестират срещу форума на глобалисткия кветовен елит в Давос? Та левичарите и световния елит са в един и същи глобалистки лагер! Протестиращите явно са платени от Сорос активисти, които хвърлят прах в очите на обществеността, демек, левите са против световния глобалистки елит! те са едно цяло.
(Виж повече >)

Директорът на БНТ: Конфликтът около "Денят започва с култура" е комуникационен

/ Политика 97
Emil Dimov Emil Dimov / Разстроено
Директорът на БНТ: Конфликтът около "Денят започва с култура" е комуникационен?! До коментар [#10] от "vojvoda": Предлагам да бойкотираме БНТ една седмица от днес до следващият понеделник! Да не се гледа нищо по БНТ именно заради такива атаки срещу харесвани предавания от зрителите. ( и какво от това да не си мислиш, че няКОЙ ще разбере за това?!) Ще видим тогава ръководството и Пошлуков, какво ще направят, ще си хвърлят ли оставките или още ще наглярстват? Нито оставки ще има нито .....!!!!!!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.