Не нужно непременно да си бил член на БКП, за да продаваш България, но все пак помага!

Статистика

  1. 214038 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

За расизма и анализаторите

/ Анализи 32
pavur pavur / Неутрално
ма много искам някой ''анализатор''да иде у западна Африка и да изкара там известно време,ама не от летището в хотела и по хубавите места,а баш да се разправя с местните власти и люде,да попие автентичната миризма и колорит на пристанището и улиците на матади,пойнт ноар,котону,такоради,дуала и прочие. то да идеш в кения от летището,в климатизирания хотел, на сафари и чист ресторант и да викаш''каква прекрасна страна,какви прекрасни хора..''и като се прибереш в чистия квартал с моравата,далеч от гетото,да идеш в чистия офис и да бориш расизма е много лесно. аман от анализатори,дето са виждали киншаса само по нешънъл джиографик.
(Виж повече >)

За расизма и анализаторите

/ Анализи 32
vladivlad vladivlad / Неутрално
"Българската низост" ?!!!! Мисля, че авторката е прекалила в опитите си да се хареса някому, олплювайки "всичко мило нам и родно". Въобще нямаше да коментирам този пасквил, ако не беше горната гръмотевична глупотевина на автор, който явно: - се взема твърде насериозно; -няма никакво чувсттво за хумор - опитва се да пренася проблеми от болни на здрави и да прави от мухата слон "Българската низост" ?!!!! Може би авторката предлага в този неиния "прекрасен нов свят" , които не знам защо никой нормален човек не намира за чаак толкова прекрасен да бъдат забранени всякакви коментари и хумор. В самата Франция отдавна се коментират къде безобидно, къде не, цветовите промени във френския национален отбор. Подобно е и положението в Англия, която извървява дълъг път от мнения като "никога черен няма да облече фланелката с трите лъва" до сегашното положение. Тези колониални държави си имат своите проблеми със своето минало и ние българите нямаме нищо общо с това и не можем да бъдем винени по никакъв начин за изземването на богатствата на Африка и робовладелството. Низост е да охулиш българите, че коментират с чувство за хумор френския отбор, който между другото съвсем заслужено спечели световната титла.
(Виж повече >)

Ще успее ли Русия да запази наследството от световното по футбол

/ Спорт 21
Nil satis nisi optimum Nil satis nisi optimum / Весело
До коментар [#11] от "Virgin": За състоянито на стадионите в Северна Азия виж състоянието на "Волгоград Арена" три дни след световното... Скоро и в други градове...
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.