Харесвам си границата,  а на който не му харесва няма вкус.

Статистика

  1. 214285 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Треньорът на "Ботев" разкри за проблеми между отбора и ръководството

/ Спорт 6
vagabond66 vagabond66 / Разстроено
Човека е абсолютно прав. Гледах интервюто му по "Диема". Хайде да си представим, че сменят 11 основни играчи на "Реал Мадрид" или "Барса" и да ги видим, какви постижения ще имат?!? Всичко във българския футбол е жалка работа и затова вече със съдийска помощ побеждаваме отбори като Люксембург! И по-зле ще става.
(Виж повече >)

Лавров поиска от САЩ освобождаването на обвинената в шпионаж Мария Бутина

/ Свят 144
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#74:"Paolo Di Canio"]До коментар [#58] от "Мизо":Не се прави на юрист! Тежестта на доказване на вината е на обвинението! Обвиненият има право да не сочи никакви доказателства! И въпреки това да бъде оправдан ако прокуратурата не докаже неговата вина. Ограмоти се малко.[/quote] ПрЯтел, технически си прав но тук става въпрос за обвинение на руски политик срещу Обвиненията на Американския прокурор. Две различни неща в две различни среди. Едната е Съдебна и си има строго правила, другата е политическа и там всеки Кон може да си каканиже каквото си иска без последствия. Обвиненията на Прокурора, според Американската система, не са тайни а бяха публикувано изцяло от всички медии и всеки може да ги прочете. Те официално са представени на адвоката на Путина-Бутина. Надявам се знаеш че прокурора няма право да укрива доказателства или обвинения. Това не ти е Русия където те съдят и дори не знаеш за какво те съдят. Лавров може да си говори каквото си иска. Само съдията има глас тука. Ако Лавров е толкова сигурен че обвиненията са измислени да даде на Адвоката на шпионката доказателства опровергаващи тези на прокурора. Това се прави съвсем нормално в съда. Прокурора предявява обвинения и показва доказателства, Защитата оборва обвиненията или с логика или с други доказателства. Това че Лавров или леля му били казали нещо няма отношение към работата на съда. А колегата е прав - ако Лавров има какво да покаже или докаже да го предаде на съда и да помогне по този начин на поданичката на Пути Велики.
(Виж повече >)

Треньорът на "Ботев" разкри за проблеми между отбора и ръководството

/ Спорт 6
Пешката Пешката / Неутрално
Палийски спестява - ще строи Колежа, или поне такива фишеци се появяват последно време в пловдивските медий. Иначе Киров е много точен човек и добър треньор, дано да го запазят.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.