Ей, българите , до кога руската мафия със слугите си  в България , ще ви ограбва   ??

Статистика

  1. 220573 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Руските власти отказаха да разрешат традиционното бдение за жертвите на режима на Сталин

/ Свят 102
magnas magnas / Неутрално
Болшинството руснаци страдат от т.н. Стокхолмски синдром. Знаят за зверствата, но ги оправдават и омаловажават. Например един от новите ми съседи -руснак беше изръсил по този повод: Вярно е, че са убили дядо ми и изселили семейството му, но пък за сметка на това сме били велика държава... На което му отговорих, че е ред и той да се жертва пред Путин, за да се гордеят внуците му някой ден.
(Виж повече >)

Вселенската патриаршия да възстанови диалога с Руската църква, призоваха патриарси

/ Свят 105
bez_ime2 bez_ime2 / Неутрално
[quote#96:"ahasver"]Нещо публиката тук е късопаметна. Забравили сте, че когато Вартоломей идва в България, устрои доста скандали и имаше разни претенции. Опита да се държи като началник.[/quote] Не Вартоломей, а родните поп-полковници сътвориха скандалите, комрад. Много си се заблудил , комрад.
(Виж повече >)

За една година преките инвестиции в България са спаднали със 71%, отчете БНБ

/ Бизнес 125
сидер сидер / Неутрално
,,За една година преките инвестиции в България са спаднали със 71%, отчете БНБ,, Е такаа, П.И. в Бъгария са спаднали със 71%. И лилявите вувузели надуват ли надуват свирките, льош, ного льошо. От тука коментиращите само двама май видях които да кажат причина поради която П.И. да намаляват. А всички останали начело с КМЕТА ни надуват ли надуват вувузелите. А причината е много прозаична. Квалифицирана работна ръка почти няма, българските работодатели неохотно повишават заплатите на работниците си за да ги задържат. Тези които са квалифицирани виждайки това положение си вдигат цената, което е резонно
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.