КошЛуков марш! Вън от БНТ!

Статистика

  1. 229648 Комикса общо
    /
    164 Комикса за деня

Коментари на часа

Крадци в Канада задигнаха 30 тона вода от айсберг, използвана за водка

/ Свят 18
tamada tamada / Неутрално
[quote#12:"lustmord"]$2.66 за един литър вода от айсберг?!? Тия дали не се изхвърлят малко? [/quote] Не се. Тамошните медии всъщност пишат за стойност между 9 и 12 хиляди долара. Т.е. максимум 40 цента за литър. "Дневник" пак са блеели, при преписването.
(Виж повече >)

Посланикът на САЩ Ерик Рубин е посетил БНБ

/ България 273
moreee moreee / Неутрално
До коментар [#252] от "султана глаушева": "Те те взимат на сериозно" Ситуацията е наистина сериозна. Медведев пристига на 3-ти март. С него вероятно ще има хиляди агенти на ГРУ и тонове Новичок. Ще бъде страшно мазало. Моля се на Бог да оцелеем.
(Виж повече >)

"Германците ще замръзнат" и други заблуди за "Северен поток 2"

/ Свят 59
Practic Practic / Неутрално
Германците са непоправими. Siemens Mobility (подразделение на германския концерн Siemens AG за производство на железопътно оборудване и влакове), заедно с руски фонд за директни инвестиции и компанията "Уральская скоростная магистраль", се съгласиха да инвестират в изграждането на високоскоростна железопътна линия Челябинск - Екатеринбург. Споразумението бе подписано на 15-и февруари като част от Мюнхенската конференция за сигурност, предаде РБК. Общата инвестиция в проекта надхвърля 300 милиарда рубли. Предвижда се той да бъде изпълнен чрез концесионен договор. Двойна железница с дължина 220 км ще свързва Челябинск и Екатеринбург, скоростта на движение по нея ще бъде до 300 км / ч. Строителството е планирано да започне през 2021 г., ВСМ ще бъде пусната в експлоатация през 2025-а година. През двадесети век Колелото на Съдбата прегази Германия заради нейната прусашка арогантност. Сега изпъква друго отблъскващо качество. Необузданата алчност на германски индустриалци, акционери и политици няма как да не докара бедствие. Сред все по-разочароващите се източноевропейци се усеща потискаща умора от безплодното очакване препатилите германци да се вземат в ръце. Германийо ????
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.