Драги ми, Смехурко, к'во е джендър?

Статистика

  1. 214038 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

За расизма и анализаторите

/ Анализи 36
xox55541929 xox55541929 / Неутрално
"Прекрасният нов свят"?!? Онзи нов свят на гета, бради, обрязани жени и огромна престъпност ли трпетно приема безимения европеец нерасист. Направо идарихте дъното на либералболшевишката мисъл, ако изобщо това е възможно. :-)
(Виж повече >)

За расизма и анализаторите

/ Анализи 36
morf morf / Весело
Винаги съм изпитвал съчувствие към футболните агитки... да речем си фен на ЦСКА-София, българин, родолюбец, националист! Като видиш черен футболист в противниковия отбор уу-уу-каш, подкачаш, чешеш се по главата, катериш се по дърветата, мяташ банани от там. В следващия момент Каранга да речем вкарва гол, и ти изпадаш в когнитивен дисбаланс. Същия дисбаланс се забелязва и в различни нощни заведения, в които сурови балканци, до преди час псували цигани, изведнъж разтърсват ханш под напевите на някой ромски славей. Та искам да кажа, че расизмът е твърде относително понятие. ;)
(Виж повече >)

За расизма и анализаторите

/ Анализи 36
pavur pavur / Неутрално
''...защото да твърдим, че всички етноси са равно приети и с равен старт в живота във Франция, Белгия или която и да е западноевропейска държава, е най-малкото наивно.'' наивно е зер. белият имигрант отива с паспорт,виза и с идеята да бачка или учи. африканеца отива там с идеята да лежи ,щото белият сахиб му е длъжен.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.