Средният пръст в ефир показва културата на ефира!

Статистика

  1. 214038 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

За расизма и анализаторите

/ Анализи 43
xox55541929 xox55541929 / Неутрално
До коментар [#13] от "Mario Cheung Tsing Fong": Като сте отвратен, отидете в Африка, да видите как живрят там. България ще Ви се стори рай. Спрямо 70-80 птоцента от населенуето на земята българите живеят по-добре. Само се оплакваме, а изобщо не оценяваме това, което имаме. Като го загубим някпй ден ще осъзнаем, но ще е късно.
(Виж повече >)

За расизма и анализаторите

/ Анализи 43
xox55541929 xox55541929 / Неутрално
"Прекрасният нов свят"?!? Онзи нов свят на гета, бради, обрязани жени и огромна престъпност ли трпетно приема безимения европеец нерасист. Направо идарихте дъното на либералболшевишката мисъл, ако изобщо това е възможно. :-)
(Виж повече >)

За расизма и анализаторите

/ Анализи 43
plebs plebs / Неутрално
"Несъмнено е, че в България битува примитивна форма на расизъм ..." - " Несъмнено е е гаранция за агитпроп без аргументи. " Но докато, както вече казахме, примитивният расизъм у нас се перчи... Расизмът в България функционира като очаквано взаимна и почти справедлива омраза " - А дали го има, та да се и перчи??? Некви аргументи? Расизъм ли е отношението към необразовани, крадливи, мързеливи...? Не, не е. Корелацията между подобни неласкави характеристики с цвят на кожата е само проста статистика.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.