Средният пръст в ефир показва културата на ефира!

Статистика

  1. 202632 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

След 2 седмици мълчание Русия потвърди, че нейни граждани са загинали при удари на САЩ в Сирия

/ Свят 204
OмX OмX / Весело
[quote#12:"von_seeckt"]Аз вярвам на форумните спецове. Щом те казват 600 и нагоре, значи толкова са.[/quote] Вярвай в каквото искаш, вярата е безплатна. Но е факт, че са ви помлели. Къде отивате бе, хора? Тези не са като украинците- там бяхте много "яки" срещу хора с гуменки и пръчки. Много си повярвахте нещо. Атакувахте, с елитните си части. Янките първо питат, после предупреждават, накрая- забележи- при контраатака- попиляват елитните ви бойци. И- продължавай да забелязваш- нито един дрон свален, никакви материални поражения, нито един ранен американец (барем готвача да бяхте уплашили бе!)! Оставам с усещането, че са се били обучени войници със селската ловна дружинка. Толкова. А за информацията- това е традиция за вашите хора. Ихтам нет. Оппа- бъйли, ама не били наши. Оппа- наши били, ма отпускари. И не били пострадали. Чакай- пострадали, ама малко. Добре де- умрели, ама двама... (точки, точки, точки). Груз 200. И накрая обикновено всичко излиза наяве, дори у вас. И- върхът на всичко е- вие пак гласувате за Путин. Бъди сигурен, че за подобно поведение има медицински термин. Всего харошего!
(Виж повече >)

Центърът за анализи на Костов критикува остро доклада на БАН за "Белене"

/ Бизнес 117
gianni gianni / Неутрално
[quote#85:"Хакуна Матата !"Костов/ беше най-яростния противник на Борда. Ако беше влязъл тогава Борда, съотношението долар/лев беше 1 - 3,5. Това не се случи и Костов беше основната причина . Случи се обаче 7-8 месеца по-късно, но тогава картинката беше доста различна:- Костов беше на власт- Костов беше най-голямия радетел за Валутния Борд- Съотношението долар/лев беше 1 -3000 !/quote] Много на едро лъжете, комундетата бре! Той и вашият дрогар Гьобелс ще се изчерви от срам при такава долна лъжа. Ха-ха-ха, долар/лев бил 1-3,5 за 7-8 месеца преди да падне Виденов. Ето ти курса на долара от 1991 година: http://prehod.omda.bg/page.php?tittle=Лев_-_долар_от_1991-2001&IDMenu=776&IDArticle=2166 Вижда се, че тогава доларът е бил 130-140 лева, а старчето Вълчев лъжеше всяка вечер по телевизията, че левът стабилен и който купува долари ще го закъса яко.
(Виж повече >)

След 2 седмици мълчание Русия потвърди, че нейни граждани са загинали при удари на САЩ в Сирия

/ Свят 204
mr_vach mr_vach / Неутрално
[quote#187:"shk49484512"]До коментар [#169] от "GreenEyes":"Не ти ли е идвало все пак на ум, че за една страна, дори като Русия, е добре да има и съюзници? [/quote] Да си доброволно съюзник на Русия е като да се съгласиш да отидеш на обяд у някой канибал. Не мерси!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.