Шефе, запиши се на курс по компютърно  ограмотяване, че Дончев не си поплюва на ръцете

Статистика

  1. 211041 Комикса общо
    /
    32 Комикса за деня

Коментари на часа

Чехия смята своята валута за по-изгодна от еврото, заяви премиерът Бабиш

/ Европа 42
Боже Боже / Неутрално
Приемането на Евро или не, зависи от способността на централната банка да води самостоятелна парична политика и банков надзор. Ние се провалихме / кризата 1997/ и приехме валутния борд, т.е. отказ от самостоятелна парична политика. Банковия надзор също се провали с КТБ. Така че по добре да приемаме Еврото и банковия съюз по-бързо. Другото са теоретични разсъждения.
(Виж повече >)

"Силата" на българския паспорт се увеличи за година

/ На път 39
sensini sensini / Неутрално
До коментар [#9] от "quatro_4x3": Не сте съвсем прав - според закона им, трябва да има по-малко от 3% откази за визи. Ама те тия откази се правят от техните служители. Тоест и ножът и сиренето е у тях в случая. Има голям елемент на късмет и лично впечатление на служителя, който ви се е паднал - това няма много общо със "законови изисквания" или прочие... Живял съм в САЩ доста години, а последните 10 пътувам поне по 1-2 пъти годишно. Имал съм късмет винаги при кандидатстването за визи, а 2009-та направо взех 10-годишна. Но доста други хора ги порязваха абсолютно безпричинно. Имало е винаги и такива, които с причина ги отрязват и даже им бият и "черни печати". Излизат им имената явно в някакви техни разузнавателни системи, че са свързани с някакви престъпления и край. Познавам една от София, чиито мъж е адвокат, а може би и съдружник на някакви едри мафиоти в БГ, и на двамата им биха черни печати още като кандидатстваха за туристически визи да ходят до Вегас. :) Но и сума ти хора ги отрязаха просто, за да запълнят бройката. Познавам имиграционните им закони доста добре и е ясно отдалеч, че тази бройка е доста манипулирана. Единственият ход е да се лобира пред ЕС и да се използват всякакви дипломатически ходове. Разбира се, би помогнало и БГ да не е толкова сервилно към руските интереси, защото и това тежи - Конгресът никога няма да гласува безвизово пътуване на държава, която отявлено поддържа и провежда проруски позиции и то на Балканите.
(Виж повече >)

Мохамед Салах е уверен, че ще играе на световното

/ Спорт 7
авторът авторът / Неутрално
Талантлив футболист и добър човек. Заслужава да се оправи. Серхио Рамос го елиминира с арогантното си поведение като държеше ръката му до последно и при падането я затисна с тялото си.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.