Как национално-отговорно клекнахме при посрещането -И с каква сила мълчахме при нахокването!

Статистика

  1. 205611 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#12:"Chubachubs"]Заглавието можеше да бъде и такова:Тръмп подготви търговски санкции срещу най-големия кредитор на САЩ :D[/quote] Най-големия кредитор на САЩ са пенсионните фондове на САЩ. след това е Япония и след това Великобритания. Стига с тези тъпизми за Китай. Да не говорим че "кредитор" не означава че Китай е дал заем на САЩ. Просто си купува ДЦК на свободния пазар. А на този пазар купуват всички и международни фондове, и арабите и Русия дори. Китай ако иска може да си влага парите не в Американски облигации а в Руски, Северно Корейски, Европейски, Африкански, МАрсиански ... в каквото си искат. Никой не може да ги задължи да купуват Американски и никой не ги е молил.
(Виж повече >)

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#22:"One Hour"]До коментар [#5] от "gozambo":Представи си го по-просто- като търговска война в която при сваляне на 16-17% от дефицита на Уолстрийт индекда мърда с 2.8%. И това е началото. Китай ще отговори 1:1.Прибави и търговските спирачки с митата за ЕС и се заформя голяма мъка.Китай не е оня от 70-те дето му инвестираха изнасяйки производствата там, че да го разделили от СССР.Тази глупост роди една мощна китайска икономика дето вече не и дреме от Русия, а направи на останалите да им дреме от нея.Времето на внос-износ на комунизъм мина, както и на арабските революции. [/quote] Бъркаш нещо. Най-големия пазар на Китай е САЩ. Най-големия пазар на САЩ не е Китай. ПОмисли малко на това. Но по-принцип търговските войни са без печеливши накрая.
(Виж повече >)

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
SCROTUS SCROTUS / Неутрално
[quote#56:"Pontif New Dnevnik SUCK"][/quote] Toчно така е. Най-големият пазар на САЩ са самите САЩ. След това идват ЕС, Канада, Мексико, чак след това е Китай. Износът на САЩ за Китай е два-пъти по-малкък, отколкото този за Мексико.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.