Много ме впечатли със 
спортните си умения, и Деси ли го 
може.

Статистика

  1. 205611 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
SCROTUS SCROTUS / Неутрално
[quote#42:"тулса"]Сега прочетох, че официалния , държавния език в Китай се наричал ....путунхуа(.Хуа идвало от самоназванието на Китай, а путун...може би от фамилията на един политик на север?:))[/quote] Значи много е вредно, когато основният извор на информация е на руски език. Адски са им кофти всичките транслитерации. Например, само на руски и на български китайския вожд се нарича Си. На всички останали езици е Ши, както е правилно да се произнася. Да не говорим за Гитлер или безумната листовка, която ми бяха пуснали в пощата с агитация да гласувам за кмет на "Западном Голливуде" Ta и Путонг станало путин. https://en.wiktionary.org/wiki/Putonghua
(Виж повече >)

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
satanail13 satanail13 / Неутрално
Ми аз съм либерал и смятам Тръмп за един от най-идиотските президенти на УСА през изминалите 50 години но нямам какво да кажа против политиката му по отношение на Китай. Даже прекалено късно се усетиха янките а тези санкции трябваше да ги въведат преди 20 години..
(Виж повече >)

Тръмп подготви търговски санкции срещу Китай

/ Бизнес 58
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#12:"Chubachubs"]Заглавието можеше да бъде и такова:Тръмп подготви търговски санкции срещу най-големия кредитор на САЩ :D[/quote] Най-големия кредитор на САЩ са пенсионните фондове на САЩ. след това е Япония и след това Великобритания. Стига с тези тъпизми за Китай. Да не говорим че "кредитор" не означава че Китай е дал заем на САЩ. Просто си купува ДЦК на свободния пазар. А на този пазар купуват всички и международни фондове, и арабите и Русия дори. Китай ако иска може да си влага парите не в Американски облигации а в Руски, Северно Корейски, Европейски, Африкански, МАрсиански ... в каквото си искат. Никой не може да ги задължи да купуват Американски и никой не ги е молил.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.