20 години в Симеоново ме учеха     за любовта, за слънцето и въздуха на ссср- към нас .. Сега , какво искате ? 'Новичок' и за мен , ли ??

Статистика

 1. 306379 Комикса общо
  /
  16 Комикса за деня

Коментари на часа

Блокадата на "Струма" падна, остават затворени "Тракия" и "Прохода на републиката"

/ България 34
Галя Станчева Галя Станчева / Неутрално
[quote#2:"Nick F"]Нали се бяха договорили. И хоп нови искания. Баси смешката са тези синдикати, как можеш да се договориш нещо с някой, после този някой го стегнала шапката и поставя нови искания.[/quote] Не са синдикатите, а путлеристите - бекапето и копойкин, които подклаждат огънчето. Синдикатите са само маши.
(Виж повече >)

Блокадата на "Струма" падна, остават затворени "Тракия" и "Прохода на републиката"

/ България 34
nv nv / Неутрално
"Пред Би Ти Ви Стоян Стоянов, който е председател на синдикална секция в един от рудниците обобщи искането на протестиращите: Връщане на плановете, доработването им във вид, в който ние ги искаме и тогава изпращане на европейските чиновници. Междувременно на мястото на блокадата - разклона за Стара Загора и Хасково на магистрала "Тракия" започна поставяне на нови шатри и палатки." Алоуу... къде е държавата????? Веднага жандармерията с газ и водни оръдия. Тия го обърнаха бетер на подигравка.
(Виж повече >)

Започва нов частичен ремонт по ремонтираната пет години ул. "Цар Шишман"

/ Градска среда 17
m_todorov m_todorov / Неутрално
Само ще кажа, че за горе-долу същата дължина на улица в Швеция им отнема 3дни. Вярно, работят сутрин от 8 вечер до 8, но тротоари и платно са гладки да не повярваш и изглежда както трябва да изглежда. Та тези 5г. само може фъстъчкова и целия герп да си ги пишат гордо в биографията. Имайки предвид, че Шишман не е и баш равен.
(Виж повече >)