Крилати ракети ли виждам?

Статистика

  1. 208703 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

По проект за 830 хил. лв. булевард мина през стадион във Варна

/ България 75
edin drug edin drug / Неутрално
До коментар [#19] от "rainbou1": да ,добра идея , да врътнеш булеварда през стадиона ,като направят по едно кръгче ,да продължават по пътя си , виж идея за дрифтърите ,вместо стадион ,писта .

По проект за 830 хил. лв. булевард мина през стадион във Варна

/ България 75
edin drug edin drug / Неутрално
До коментар [#69] от "historama": хората гласуват за ГЕРБ ,защото се играе играта на лошото и крадливо ченге в лицето на БКП БСП ДПС и останалите партии ,които играят доброто и по малко крадливо ченге .
(Виж повече >)

Ким Чен-ун ще влезе в Южна Корея, за да говори за мир и да посади борче с президента Мун

/ Свят 29
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#8:"angeles"]Един народ са,макар с коренно различна представа за живота!Ще е много трудно(да не кажа невъзможно) обединението![/quote] От много отдавна вече не са един народ. Това,че говорят един език, не ги прави един народ. Даже езикът, говорен в двете Кореи, вече е различен. В Южна Корея са навлезли много думи от английски. В Северна Корея езикът е напълнен с чучхеизми, неразбираеми за южнокорейците. На зимната Олимпиада в Пьончанг беше нужен преводач, за да говорят помежду си хокеистките от обединения Южно-Северо Корейски отбор по хокей. Цивилизационната пропаст между двете Кореи е огромна и лавинообразно се разраства. Обединение няма да има. Поне докато Северокорейският Сталинизъм не се преформатира.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.