Какво беше онова за тъмното.... Ами гласът на тав.Решетников! Аха..гаварит Масква

Статистика

  1. 214241 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

От Нова година Русия и ОПЕК създават нов петролен супер картел

/ Свят 74
citoplast citoplast / Весело
[quote#47:"KFC"]Утре? Утре може да е пукот като от пиратка, не по-различна от тази, която се пробваха да направят с Виза и Мастеркарт[/quote] Той и Рейгън точно така гръмна сссрето, като пиратка...пук и се спихна!
(Виж повече >)

От Нова година Русия и ОПЕК създават нов петролен супер картел

/ Свят 74
galapagas galapagas / Неутрално
Щеше да има ефект преди 40 години такъв картел. Сега ще е след дъжд качулка. Фосилите отминават - Китай инвестира десетки милиарди долари във възобновяеми източници и вече са водещи по добив на енергия от вятъра и волтаици.
(Виж повече >)

От Нова година Русия и ОПЕК създават нов петролен супер картел

/ Свят 74
gozambo gozambo / Неутрално
[quote#47:"KFC"]Любопитно. След новината, че руснаците са разпродали американските ценни книжа и се измъкват от врътката "нЕма да платим!" следва това, а след него е разклащането на "петродоларовия" стандарт. Разбираемо е янките да са изнервени. Това си е сериозна война. С какво биха отговорили американците? С изключване от SWIFT? В момента ако го направят е равносилно на стрелба с атомно оръжие. Утре? Утре може да е пукот като от пиратка, не по-различна от тази, която се пробваха да направят с Виза и Мастеркарт[/quote] Големи финансисти станахте! Ту плашите, че китайците щели да започнат да разпродават, ту плашите,че Русия няма какво да разпродава! Уточнете се кое е опасното за САЩ, да имаш американски държавни ценни книжа или да нямаш? Не може и двете.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.