Шефе, ако стане химическа атака ще ходим да се крием при Скрипалови Те нали са свикнали

Статистика

  1. 223333 Комикса общо
    /
    85 Комикса за деня

Коментари на часа

Протест има тогава и там, където има достатъчно гняв срещу властта

/ Анализи 55
cristo_n cristo_n / Гневно
До коментар [#10] от "АзКлавдия": Амиии... с 2013 има немалка прилика! Само дето през 2013 се изляха много пари в подкрепа на протестите - Русия се бореше за Южен поток и й трябваше смяна на властта, а КТБ се бореше за участие в този проект и наливаше милиони! Мащабът разбира се беше МНОГО по-голям от сега, защото заблудените бяха МНОГО повече. Времето обаче научи хората да не се лъжат толкова лесно. А виж, 1997 вече беше истинската революция, извършена СПОНТАННО от народ, притиснат в ъгъла от липсата дори и на хляб! Обикалях с часове да намеря хлебарница, където хлябът да не свърши преди да е дошъл редът ми след 1 час редена на опашка! През останалото време бях на барикадата на Опълченска и Стамболийски!
(Виж повече >)

Протест има тогава и там, където има достатъчно гняв срещу властта

/ Анализи 55
Molossian Molossian / Неутрално
Проблемът на Радан е че не може да даде смислена концепция. Уж десен, а все към лявото го тегли. Някакви нахвърляни мисли в безпорядък, с други думи нещо като нищо. Наистина съжалявам че съм му бил избирател.
(Виж повече >)

Конгресът на САЩ може да разреши носенето на хиджаб

/ Свят 69
voxy voxy / Неутрално
До коментар [#60] от "КретенКилър": омразата на демократите и медиите им е в хиляди пъти повече и ти си част от нея, всеки ден бълваш омраза срещу инакомислещите и се оплакваш, че другите мразели някого хахахаха, поне се се ли усещаш, че явно не си особено интелигентен щом медии като CNN толкова много са ти промили мозъка, какво се пънеш да учиш останалите как да живеем, осинови си няколко радикални ислямиста и се занимавай с нещо по-интересно от тоя форум.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.