Шефе, днес на парламентарния контрол ще те питат,  какво си договорил с Русия. Ами таман да уредя и трябваше да си тръгвам.

Статистика

  1. 223065 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ето как е избягал Груевски

/ Свят 67
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#47] от "Веселин Дечев": "Каква диверсия срещу ЕС?! Теб кога са те питали за ЕС и нато?!" Тавариш, В България бяха излъчени на демократични избори няколко последователни правителства, чиято платформа включваше като ОСНОВНА ЗАДАЧА присъединяване към НАТО и ЕС. Не те знам за кого си гласувал тогава, но явно си бил в малцинството.
(Виж повече >)

Ето как е избягал Груевски

/ Свят 67
samoedin samoedin / Неутрално
" Осъденият бивш македонски премиер Никола Груевски е бил преведен очевидно нелегално през Албания, Черна гора и Сърбия в Унгария. И то с помощта на унгарските власти. Аферата с бягството на Груевски засилва подозренията срещу правителството на Виктор Орбан за съучастие в търговия с хора и нелегално влизане в страната." Орбан нали уж щеше да защитава хора с християнски ценности ! Груевски, сръбската маша в ръцете на Кремъл, превърна Македония в корупционно блато ! На такъв ли се осигурява политическо убежище от заслуженото наказателно преследване за извършеното в родината му ?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.