– Оръжието на жената – това е нейната красота!  Но твърде много пари отиват за превъоръжаване!

Статистика

  1. 212675 Комикса общо
    /
    48 Комикса за деня

Коментари на часа

Ирландският собственик продаде "БГ радио" и още 6 радиостанции

/ Бизнес 15
olga_kokoshkina olga_kokoshkina / Неутрално
[quote#8:"Лео"]Някой наясно ли е как мениджърският екип е създал дружество с капитал 50 000 лв. и веднага е получил кредит в размер на 10 000 000 лв. да купи радиата? Иначе съм твърдо ЗА печалбите да си остават у нас, а не да хранят чужденци.[/quote] С изключение на руските "братушки", нали? Тогава може печалбите да не остават у нас - справка: руският монополист Лукойл, който вече 20 години не е платил ните една стотинка данъци в България.
(Виж повече >)

Ирландският собственик продаде "БГ радио" и още 6 радиостанции

/ Бизнес 15
draxter draxter / Неутрално
Чувал съм, че от всички видове медии в България - вестници,телевизии, радиа, сайтове и т.н на печалба са единствено БТВ и Нова Телевизия, а всички други са на загуба, която се покрива от собствениците им, а защо мисля всеки може да си отговори.
(Виж повече >)

Снимка на деня: Корабът, който полага "Турски поток", отново е в Черно море

/ Галерии 40
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#9:"Panda"]А можеше да получаваме пари - това за което се борят Украйна и Полша.[/quote] Ами "МОЖЕШЕ" да получаваме пари И ТО МНОГО ПАРИ ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ. УКРАИНА, например УВЕЛИЧИ ПОЧТИ ТРОЙНО ТРАНЗИТНАТА ТАКСА, която РУСИЯ Й ПЛАЩА !!!! Така в момента, УКРАИНА ПОЛУЧАВА ОТ РУСИЯ ПЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ТРАНЗИТНА ТАКСА, отколкото получава България от Русия. И тукашните ВЛАСТ ИМАЩИ РУБЛАДЖИИ не искат и да се чуе за УВЕЛИЧАВАНЕ ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ, ПЛАЩАНИ ОТ РУСИЯ НА БЪЛГАРИЯ З А Щ О ?!?!?!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.