Такава каша им забърках на българите, че ще я сърбат нови 45 години!

Статистика

  1. 218458 Комикса общо
    /
    79 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия не е съгласна да има второстепенна роля в изграждането на нова космическа станция

/ Свят 103
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
Иначе цялата тая пролетарска истерия със Союз-ите, совалките, кой летял до МКС наподобява хипотетична ситуация, при която на чисто нов Range Rover му свършва бензина на 10 километра преди бензиностанцията и някакъв дядо с каруца качва шофьора до нея, че да си сипе една туба. След което всички заявяват, че Range Rover-a е провал и само каруците имат смисъл.
(Виж повече >)

Русия не е съгласна да има второстепенна роля в изграждането на нова космическа станция

/ Свят 103
tacheaux tacheaux / Неутрално
Американците от учтивост предлагат сътрудничество с други страни при изграждането на космическа станция на около лунна орбита. Както действащата МКС е всъщност американска с участие на други страни, същата схема искат да предложат и за новата , но се вижда , че руснаците искат да хапят подадената им ръка. Американците трябва да ги зарежат и повече да не се занимават с тях.
(Виж повече >)

Тежка загуба от САЩ сведе до минимум шансовете на българските волейболисти на световното

/ Спорт 19
chinaski chinaski / Неутрално
[quote#8:"hipocrat20060"]Отдавна не бях виждал такава игра в защита. Невъзможни топки изкараха. И късметът не ги изостави цял мач.[/quote] Хайде сега - късмет!!!!Америкаците показаха как се играе волейбол, докато нашите вместо да играят докрай, се поздравяваха вече, а топката в този момент се спасяваше от някой американец в защита и после дори точка записваха.Тук няма късмет, а себераздаване. Сервиза е едно от най-важните оръжия в съвременния волейбол, а ние го бием, като при жените - слабо и дори и тогава - неточно. Просто такива са ни възможностите - влизане в шестицата щеше да е феноменален успех, с оглед на състава ни.Ако сме сред 10-те най-добри - пак ще е успех!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.