Абе, накъде е Сърбия да избягаме, че и ние  да станем известни.  И може да ни пощадят на Коледа.

Статистика

  1. 220667 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Умерен изборен успех на управляващите в Полша, Варшава остава за опозицията

/ Свят 9
skara skara / Неутрално
[quote#5:"Боян Таксиров"]"Най влиятелният политик в страната" изглежда доста НЕреспектиращо с това изражение на напълнил гащите...[/quote] Кадърът е старателно подбран! Много старателно. Гьобелс му е майката на този прийом.
(Виж повече >)

Путин иска обяснение за решението на Тръмп да оттегли САЩ от договор за ликвидиране на ракети

/ Свят 182
Дедов'та Колюуа Унукя! Дедов'та Колюуа Унукя! / Весело
[quote#122:"quatro_4x3"]До коментар [#63] от "Дедов'та Колюуа Унукя!":"Ихааааа- ма и пшеница ли се научили да сеят бе?" Фуражна. Изнасяли я за долари и с доларите купували хлебна. :))))) —цитат от коментар 68 на Norman Granz А хлебната я продават за долари и си купуват хляб. Хляба го продават и си купуват водка и боярешник[/quote] Бреййййй- те станали не вълка от Уолстрийт, ми направо койотът от Владивосток бе!
(Виж повече >)

Умерен изборен успех на управляващите в Полша, Варшава остава за опозицията

/ Свят 9
skara skara / Неутрално
"По предварителни данни 9 от 16-те полски региона ще попаднат под управлението на PiS, която досета контролираше само един. По данни от 2016 г. четири от тях са с БВП като покупателна способност на глава от населението на нивото на България, а два - на Румъния. Партията печели и воеводство Мазовия, където стандартът е като във Финландия, но значителна част от икономиката в него идва от разположената в него столица Варшава." Мдааа. Заравяйте отново главата във: селяните и простите!!! Гражданята и останалите! Следващите избори - погром за днешната опозиция. Всъщност откъде преписахте статията? Щото няма дори: Дневник
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.