Абе знаеш ли,удостоверението, че си депутат,  било същото, като удостоверението, че си луд -   освобождава те от отговорност.

Статистика

  1. 220667 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Четири държави извън ЕС се присъединиха към санкциите срещу Русия

/ Свят 85
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#68:"dr_al_hussaini"]До коментар [#36] от "Паро":...Дай да видим сега какво ще е "коректното цивилизовано решение" по отношения на ония уахабитските идиоти от Рияд...?!??[/quote] Чакай сега другарю, Саудитите си признаха след 17 дена. Руснаците никога! Саудитите дори и с неудоволствие ще накажат и може би дори ще убият мародерите. Един вече замина при девиците. Остават 14. Мишка и Чапаев са герои на РФ! Саудитите са убили техен гражданин. Руснаците убиха официално разменен шпионин който е гражданин на друга държава вече и освен това убиха чужда гражданка и раниха други чужди граждани! Саудитите са диваци и нямат много претенции да са нещо друго. Руснаците си мислят че са велика нация! Саудитите са ислямски режим от средновековието и Шария законите им са репресивно но убиват по 10тина човека на година. Руснаците избиват само по толкова политически личности и журналисти а това че в близката си история са избили над 20,000,000 човешки същества + още 7 до 10 милиона от Гладомора в Украйна, още не е надминато от никой! Дори Хитлер и Пол Пот изглеждат като аматьори пред руснаците. Що се отнася до санкциите, целия нормален свят ще наложи някакви санкции на СА. Всички Западни държави се отказаха от участие в Конференцията за Развитие на Инвестициите в СА. Това вече са санкции. Минали са само 3 седмици. Сега всички чакат да видят какво ще кажат СА в разследването си, какво ще си признаят, какви наказания и присъди ще има. Какви ще бъдат последствията за Принца. аз съм сигурен че ще има още санкции. Ще има още последици. Не забравяй също че Саудитска Арабия не застрашава Европа или САЩ с нищо. Нямат и не разработват Искандери. Не показват как унищожават Флорида с мръсна бомба така че хиляди години да бъде необитаема. Тези неща имат значение за строгостта на санкциите. Ще ти обясня като за по-прост човек че да ме разбереш: Ако ти биеш жена си зверски и аз разбера, няма да искам да те каня на гости и не искам никой да ме вижда с тебе. Ако обаче ти дойдеш и убиеш жена ми, тогава ще те съдя и ще искам да те затворят. Схващаш ли или трябва да ти начертая схема?
(Виж повече >)

Четири държави извън ЕС се присъединиха към санкциите срещу Русия

/ Свят 85
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#84:"fje35574291"]За тия, дето постоянно каканижат Норвегия, Норвегия, им пожелавам- Брейвик, Брейвик...[/quote] Нощна смяна? Аз пък им пожелавам чистотата, образователната и здравна система. Социалните им осигуровки. Стабилната икономика и страхотния им Суверен Фонд който е направил всеки Норвежец да бъде милионер.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.