Ееей, очаквах поне хъбче подарък за рожденния ден

Статистика

  1. 212742 Комикса общо
    /
    55 Комикса за деня

Коментари на часа

Мексико направи голяма крачка към седмо поредно участие на осминафинал

/ Спорт 11
emil emil / Неутрално
Все още нищо не е решено в групата. Много е възможно Мексико дори да отпаднат. Днес не играха така добре както срещу Германия и Швеция може и да ги препъне.

Мексико направи голяма крачка към седмо поредно участие на осминафинал

/ Спорт 11
grayeagle grayeagle / Неутрално
Колко тичат и се борят тия отбори. Ние вече никога няма да можем да победим отбори като Мексико, Швейцария , Южна Корея, Коста Рика и други подобни. Те си имат тактика, свирепа физическа подготовка, играят цели 90 минути. Браво, Мексико.
(Виж повече >)

"Да, България" показа нагледно как се гласува електронно

/ Политика 121
Сахаров Сахаров / Неутрално
[quote#87:"Дедов'та Колюуа Унукя!"][quote#65:"Мартин Сотиров"][/quote]Не се занимавайте с глупости на доброволни начала- каквито и приложения да направите- те ще имат силата на приложение от кръжока по- избери си какво...Сила има някой, който е в Парламента. А там с приложения не се влиза.Мислете как да убедите бая си Ганя да гласува за вас. Че досега нищо не сте измислили в тази насока.Изходната точка трябва да ви бъде, че Ганьо е прост. Мислете как се работи с прост човек, щото на неговия глас разчитате."Аз съм прост" прави показно вече 3 мандата. Демек- има готова "технология"- възползвайте се. Коне ли ще яздите в Крушовица, на прости ли ще се правите- не знам, но- това е начина.Пък като влезете в Парламента- със значимо присъствие- правете каквото трябва.[/quote] +++ Абсолютно вярно! Добри намерения, но са далеч от масите и има голям шанс да си останат бутикова, юпи партия
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.