Кога ще кажем, кой е чтвъртия инвеститор за Белене Ще го пазим в дълбока тайна. Тайна,всички се досещат,че става въпросза България

Статистика

  1. 292278 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Цитат на деня: Вместо бизнесът да създава милионери, държавата го правеше чрез обществени поръчки

/ Цитат на деня 19
ruse_island ruse_island / Неутрално
Това е 100% вярно. Не казвам, че всички бизнеси са така, но си има една група от бизнеси, за които е абсолютно вярно.

Без ваксини и лекарства Северна Корея се бори с вълна от COVID-19

/ Свят 12
yanakiev6 yanakiev6 / Неутрално
Да си вземат за консултант българския д-р Йозев Менгеле Мангъров. Той ще ги успокои, че не им трябват ваксини, маски, изолация...нека си умират спокойно и с чиста съвест. Като ги обиколи всичките и избие когото може, вирусът сам ще спре.
(Виж повече >)

Ударът с превозвачите, или за плана за сваляне на правителството

/ Анализи 88
Гавраил Клюнски Гавраил Клюнски / Весело
[quote#46:"КМЕТ В СЯНКА"]До коментар [#43] от "Гавраил Клюнски":Току що си призна, че "протеста" е бил политицеска проява.Мерси!!![/quote] Така ли? Изглежда вие знаете по-добре от мен какво самият аз съм казал. Аз няма как да знам какъв е бил протестът, за да "признавам" каквото и да било. Но знам, че проявявате двоен и троен аршин, както и всеки комунист, впрочем. На вашите "протести" беше половината сегашен парламент, Манолова, Кадиев, тъПанев, Бойкикев, Нинова, Гечев, Лупи... - изобщо, всички фракции на БКП, но вие лъжехте, че бил "граждански". Вчерашните протести ОФИЦИАЛНО бяха заявени и организирани от конкретни организации - синдикати, транспортни работници, работодатели. А това, че на тях е имало и някои политически лица с ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ не прави протестите политически! Политически бяха, когато обединеното БКП арестува Борисов - тогава пред хората излязоха знакови лица от ГЕРБ и държаха речи. Тоест, на мен не ми става съвсем ясно, какво точно се опитвате да ни кажете - има недоволство от сегашната власт, хората започват да излизат по улиците и то по съвсем ОБЕКТИВНИ причини - не като вас за някакви фалшифицирани снимки на чекмеджета - а вие се опитвате да ни кажете какво, всъщност? Че има недоволни и от ГЕРБ, които са се присъединили към протеста? И това е нещо лошо, или? И ако да - защо е лошо? Защо не е лошо Бойкикев и Нинова да са на протест, а е лошо някой от ГЕРБ да е там?
(Виж повече >)