-Шефе, тия от Северна България искат магистрала! -Виж колко катастрофи стават на магистралите, ще им направя скоростен път за 50 км./в час!

Статистика

 1. 220473 Комикса общо
  /
  87 Комикса за деня

Коментари на часа

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 149
Realist Realist / Весело
[quote#117:"frankfurtski"]И още у едно село Дорндиел правят ремонти на Теслата ,много е интересно какви пръчки са и как се сменят накладки...[/quote] Трябва да си много ляв шофьор за да сменяш спирачни накладки на електрическа кола. Иначе, какво толкоз, спирачна накладка е толкова стандартно нещо, което не само всеки сервиз може да ти смени, но и ти самият (със завързано очи) би трябвало да го направиш.
(Виж повече >)

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 149
Ген. Колев Ген. Колев / Весело
До коментар [#58] от "vesolr": Да де, само преди век кочияшите и каруцарите, доставчиците на зоб и плява /сено/ са подпЦувале така Хенри Форд. Както е изестно от историята, не него обаче едва ли му е пукало за това.😉
(Виж повече >)

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 149
skara skara / Неутрално
[quote#119:"Ген. Колев"]До коментар [#24] от "birnic":Много писаници, много нещо... Фундамента на всички подтези не почива на обективното състояние на нещата и без никва идея, че нещата се развиват много бързо, за да се докаже желаната крайна теза, че електричките и Тесла в частност издишат и няма начин да се състоят. Навремето така и Болшевишките агитпропи заключаваха, че Комунизъма неизбежо ще се състои връз цялата планета. Какъв е смисъла от писане на толкова безсмислици, обляни с несъстоятелни аргументации вие си знаете. [/quote] То така ревяха и срещу шистите. Но когато от Роснефть казаха, че вече изостават фатално във тази технология - забравиха недостатъците на шистаците. Електричеството ще е! Няма да са днешните акумулатори - не са спряли да ги подобряват. Първите мобифони бяха куфари, после ги смъкнаха до размер на половин кибритена кутия, сега пак са тухли, които неудобно да носиш във джоб. Но първите търсеха непрекъснато контакт, малките - веднъж на седмица, сегашния Андроид - на 7-8 часа! Акумулаторът е тясното място. Както е бил диференциала за колите. Ще му намерят цаката!
(Виж повече >)
Коментари (2)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3068 Весело

  Ма тоа скоростен път дай с две платна, бетонна мантинела висока два метъра по средата и сяко платно широко колко едва една кола

 2. 2 Профил на IE B
  IE B
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Те и такъв път да направят на някой места, пак ще е подобрение...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.