-Къде така деди? -За пенсията до пощата. -А пистолета взе ли си?

Статистика

  1. 220473 Комикса общо
    /
    87 Комикса за деня

Коментари на часа

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 123
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#104] от "citoplast": "Хайде и едно от мен: ..." Благодаря, но ми се струва, че доскучаваме на аудиторията. Много по-интересно би ми било да видя как се движи недоделката на Какалашкин. Щото досега съм виждал само снимки от различни ракурси, на които е НЕПОДВИЖНА. Таваришът От Сухата (Река) няма ли да извади някое безаналогово клипче? Може и анимирано...
(Виж повече >)

"Тесла" приема поръчки за по-евтин вариант на електромобила Модел 3

/ Свят 123
Realist Realist / Весело
[quote#102:"hamiltonf"]Пълни глупости, написани или цитирани от някой автор от преди доста време, или някой, незапознат с най-новите тенденции и разработки, както за батериите, така и на скоростта за зареждането им...[/quote] Това е цитат от неговият пост: "Причина за това огромно тегло са акумулаторите. Те са навсякъде – в багажника, под седалките, изобщо всяко свободно място, за което се сетите, са акумулатори. Огромна част от теглото на колата са фактически “резервоарите за гориво”." По принцип, както писах по- горе за разлика от която и да е друга, бензинова кола, Тесла има не един, а цели 2 (два) багажника, отпред и отзад. И цялата батерия и е интегрирана в пода. Това не само спестява място, но и добавя много други странични предимства: 1. Тесла, пък и всяка друга електрическа кола е с много нисък център на тежеста. Тесла е изключително стабилна и никога не може да бъде обърната по тази причина. Удоволствие е да се кара автомобил с толкова нисък център на тежеста. 2. Тежестта между задният и предният мост е разпределена по равно, нещо непостижимо за който и да е автомобил с ДВГ. Близко е до суперколи, като например Ламбургини. 3. Тесла е най- сигурната при катастрофа кола на пътя главно заради това, че пода и е укрепен и има големи празни места които поемат удара. И отпред, и отзад. Няма аналог бензинова кола с толкова висока сигурност при удар. Почти всичко нови електрически автомобили са като Тесла, идват с батерии интегрирани в пода на колата.
(Виж повече >)

Цитат на деня: Нормален човек не би казал такива думи, Валери Симеонов е имал друго предвид

/ Цитат на деня 15
niksan1 niksan1 / Неутрално
" Убеден съм, че Валери Симеонов е имал нещо съвсем друго предвид . " Добре, че е дебила Джамбазки, за да ни преведе и разясни смисъла на казаното от дебила Симеонов !
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.