След Лондон мисля да седна в София за малко

Статистика

  1. 230046 Комикса общо
    /
    117 Комикса за деня

Коментари на часа

Заради "Ютюб" е във възход теорията, че Земята е плоска, смятат учени

/ Свят 213
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
[quote#157:"Taiga"]А най-големия смях и потрес беше в едно хумористично предаване: на улицата, водещия привиква разни хора и ги пита да посочат на географска карта (необозначена) къде се намира США, а мюриканеца дори не успя да посочи къде се намира собствената му страна.[/quote] За мен по-голям смях и потрес буди обичта на россияните към тав. Сталин, избил 33 милиона россияни. Погубените от глад, преселвания, трудови лагери не ги смятаме. Ето на това се казва сляпа вяра, необразованост и промити мозъци. Да обичаш някого, който е избил роднините ти до девето коляно е наистина извън разбирането за човешки същества. Дори животните бягат и се страхуват от хищниците убили малките им. Россияните, обаче са особен вид създания, които дори само с присъствието си на тази планета, вредят на еволюционното развитие на човешката раса. Хронични алкохолици, бедни духовно крепостници, вярващи в бащицата, който ги мъчи и изтребва и палещи му свещи като на дядо Господ. А, забравих, племена, които почитат мумии, напълнени с талашит, могат да будят наистина само съжаление и потрес у съвременните хора.
(Виж повече >)

Заради "Ютюб" е във възход теорията, че Земята е плоска, смятат учени

/ Свят 213
Realist Realist / Весело
До коментар [#153] от "gozambo": До коментар [#161] от "gozambo": Малеее, малее! Това е Земята снимана от космоса: https://solarsystem.nasa.gov/planets/earth/overview/ Всяко тяло с над определена гравитация става сферично. Ако пък се върти около някоя ос, центробежната сила се противопоставя на гравитацията. Там където движението е най- бързо, на екватора (където повърхността се движи най- бързо), хората са малко по- леки в сравнение с тези близки до полючсите. Затова и Земята е леко сплескана. Но дори и на снимка, това не може да се види. Плоскоземните не само твърдят, че Земята е плоска, но и че Слънцето и Луната се въртят около нея.
(Виж повече >)

Заради "Ютюб" е във възход теорията, че Земята е плоска, смятат учени

/ Свят 213
skara skara / Гневно
[quote#177:"Common Sense"]До коментар [#170] от "skara":"Говоря за 10 века след РИМ!Къде отиде ти? "Ами от Карл Велики насам. Прости ми за неяснотата, пропуснах да коментирам на около 20 след, за Марс. Надявам се разбра какво имам предвид. Мързи ме да обобщавам на ново..[/quote] Идеята ми е, че са необходими към 10 века от диваци да излезе нещо като Цивилизация. Защото със загрижен за днешната Цивилизация. Която не отива хич на добре!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.