В Барцелона имам къща, в Барселона,не!

Статистика

  1. 218458 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Заради неравности се въвежда ограничение от 90 км/ч по 40 километра от магистрала "Тракия"

/ Скорост 12
terminal velocity terminal velocity / Неутрално
Най добре да я направят пешеходна зона тая 'магистрала'. И може още некой лев да усвоят после за велоалеи. В африка бях преди време - даже там строят по качествено пътища от тук.

Джошуа нокаутира Поветкин в седмия рунд и защити световните си титли

/ Спорт 22
Боби Колев Боби Колев / Неутрално
До коментар [#15] от "lynyrds": Дразня се на подобни идиотски глупави коментари. Имам предвид глупави до идиотизъм. Дали е руснак или узбек или патагонец е все едно - играе на върха на световния бокс. Няма случайни там и няма никакво въображение, праволинейност и какви ли не такива дивотии. Всичко се знае или най-малкото се знае до много, ама много дребни детайли. Поветкин може да не го знае, треньорите му го знаят и са му дали програма. Програмата му е съобразена с възможностите - техника, скорост, издръжливост - и всеки един професионален отбор работи да сведе до минимум елемента шанс в нея. И двамата са знаели какви са им програмите. Не мисля, че са се изненадали един друг. Поветкин направи точно онова, което му даваше шанс за победа. Не игра за протакане, защото тези, дето са му правили тактиката знаят, че няма шанс срещу 10 години по-млад при продължително разиграване. Затова трябваше да бъхти здраво в началото и да се надява да вкара нещо по-силно. Не успя. Никаква праволинейност, никакви фантазии, никакви бабини деветини няма тук. Освен глупостта в главите на кибиците.
(Виж повече >)

България – най-костеливият орех за Сталин

/ Анализи 25
ppopov_67 ppopov_67 / Неутрално
Аз пък питам - защо още един от градовете на "свободна" България носи името на този руски агент и национален предател? Който, преди да се завърне в България да се разправи с опозицията, изпрати на сигурна смърт десетки свои съратници в Москва? Отговорът е ясен - защото у нас все още ни "управляват" руски агенти и лакеи. И че "демократите" от ГРОБ все още си носят членската книжка на БКП в десния джоб, докато "социалистите" си я носят в левия.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.