Карам си аз измежду дупките и изведнъж гледам път. Викам си: Ужас! Дали не минах границата.

Статистика

  1. 230131 Комикса общо
    /
    85 Комикса за деня

Коментари на часа

"Локхийд Мартин" ще работи с академията на науките за развитието на българските инженерни таланти

/ България 24
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#4] от "selqnin": "Ще трябва да ги намерят в Европа и САЩ българските млади инженерни таланти - те от доста време живеят и работят там." Що бе, бай Таню си е в Стара Загора.

БСП и ГЕРБ в спор възпрепятстват ли управляващите срещи на левицата по места

/ България 24
Реми Реми / Неутрално
Фалшивата новина от Корнелия Нинова, че плашим кметове да не се срещат с нея, само ще отблъсне членовете и симпатизантите на БСП, заяви още Цветанов. „Кметовете на общини са кметове на всички граждани и живеещи във всяка една община и всяко едно населено място. Недейте по този начин, омразата и противопоставянето да ви дават някакви шансове да получавате някаква обществена подкрепа. Това е пореден опит, в който вие ежедневно искате да тиражирате или лъжи, или фалшиви новини, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг или този на вашата партия. Има много достойни членове и симпатизанти и на БСП, има много достойни членове и симпатизанти на всички политически сили, които са регистрирани по Закона за политическите партии. Имаме 136 политически партии, които в момента са действащи и всеки един от избирателите може да направи своя цивилизован, информиран избор във връзка с предстоящите избори. По начина, по който го правите, може само да отблъсне вашите симпатизанти и членове, защото и те самите не искат да живеят в тази конфронтационна среда“, обясни още Цветанов.
(Виж повече >)

БСП и ГЕРБ в спор възпрепятстват ли управляващите срещи на левицата по места

/ България 24
Реми Реми / Неутрално
„Понеже чуваме, че отново се тиражира една новина, че във връзка с темата, която обсъждахме само преди минути с адвокатурата, че имало вече изискване и детските градини да подавали документи, за да може да се представят в ДАНС и да може и директорите да се превръщат като доносници. Моля ви, когато говорите подобни неща, все пак имайте предвид, че народните представители от БСП са участвали активно в законодателната дейност и приемането на всеки един закон до вчера. От вчера действително БСП не участват в законодателната дейност, те предпочитат да си правят своите екскурзии или партийни срещи в работното време“, допълни Цветанов. Съжалявам за това, което преживяват в момента народните представители от БСП – бъдете силни, искрени и кажете истината на вашите Пленуми, каза още Цветан Цветанов. Той се обърна още към депутатите от БСП с думите: „Вие сте достойни хора, но за съжаление имате лидер, който може само единствено да ви изведе от парламента. Сега го прави по един административен начин. Въпросът е да не ви извади като бъдеща парламентарна група в избори за парламент, които ще се проведат през 2021 г. С подобен подход само ерозира, макар и не чак толкова голямо доверие, което има в БСП. Все пак ние сме длъжни да защитаваме интересите на всички членове и симпатизанти, на всички български граждани, гласуващи и негласуващи“. Цветанов просто сдъвка Корни и я изплю..., Дневник, много "диетично" представяте материала.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.