Всички потърпевши от ЗК Олимпик,  ще получат парите си от клоновете на КТБ в цялата страна…

Статистика

  1. 252890 Комикса общо
    /
    75 Комикса за деня

Коментари на часа

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 104
Realist Realist / Весело
До коментар [#72] от "Gretel": https://finance.yahoo.com/quote/GILD?p=GILD&.tsrc=fin-srch Гледайте не индекса, а определени компании. И собено, тези които бяха активни при предишните зарази- СПИН, САРС, Ебола, ..... Фармацевтичните компании произвеждат от ботокс, през разхлабително, до лекарства за новите болести. Това е огромен пазар за много различни неща. Познавайте отделните играчи.
(Виж повече >)

Борсите се сринаха заради "коронавирусен страх"

/ Бизнес 104
Realist Realist / Неутрално
До коментар [#67] от "mirohero": Това са все планове за реагиране при бедствие. Ако това наистина стане, борсата ще се срути поне двойно. Да се надяваме, че най- лошото няма да се случи и властите ще реагират адекватно.
(Виж повече >)

Протест призова еврокомисията да изиска магистрала извън Кресненското дефиле

/ България 22
Judjuk Judjuk / Неутрално
[quote#8:"oliverstone"]До коментар [#6] от "Judjuk":И това го казва кой? Вие сигурно сте инженер проектант и сте взели участие в ОВОС на проекта, така ли да го разбираме? Или просто сте баналното ЕЖК.[/quote] Ми Дневник ти показва видео. И магистрала сигурно си виждал. Е как да мине през тези тесни криви места без да подкопае баирите? Иначе съм минал оттам преди 2 години и го видях дефилето. ОВОС е екологична, не е техническа част. Ясно е като бял ден, трасето през дефилето не трябва да се пипа. Да остане за хората, туристите и спортистите. Цялата магистрала трябва да мине по високото. Това решение е по-доброто и даже по-икономично, защото една ще е организацията и за двете платна.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.