Двамата като яхнем трагедията в Своге може да докараме президентска република.

Статистика

  1. 218688 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Тръмп пред ООН: Отхвърляме глобализма, прегръщаме патриотизма

/ Свят 130
Храбър Храбър / Неутрално
[quote#25:"Боян Таксиров"]Казаното от Тръмп е опасно безумие.Но щом той ни увери, че САЩ нямало да ни казват как да живеем, веднага се успокоих :)))))[/quote] Тръмп не се и сеща за теб. Той говори за бъдещите насоки в политиката на САЩ, а тя е насочена главно в подобряване условията за живот и бизнес в самите щати. С други думи в условията на все по-голям недостиг на суровини и материали, САЩ все повече ще залягат на запазване на техните и по-голямо използване на чуждите. Всъщност всяка по-голяма икономмика в света все повече се стреми да пази и пести своите ресурси.
(Виж повече >)

Тръмп пред ООН: Отхвърляме глобализма, прегръщаме патриотизма

/ Свят 130
Lemmy Lemmy / Неутрално
"Що се отнася до американците, ние знаем какво бъдеще искаме за себе си. Ние знаем каква нация ще бъде Америка. В Америка вярваме във величието на свободата и достойнството на индивида. Вярваме в самоуправлението и върховенството на закона. Почитаме културата, която поддържа свободата, култура, изградена върху силни семейства, дълбока вяра и непримирима независимост. Ние празнуваме нашите герои, ние ценим нашите традиции и, преди всичко, обичаме нашата страна."
(Виж повече >)

Тръмп пред ООН: Отхвърляме глобализма, прегръщаме патриотизма

/ Свят 130
Lemmy Lemmy / Весело
"Понастоящем сме свидетели на човешка трагедия във Венецуела. Повече от 2 милиона души са избягали от мъката, причинена от социалистическия режим на Мадуро и кубинските му спонсори. До неотдавна Венецуела беше една от най-богатите страни на земята. Днес социализмът е фалирал богатата на петрол нация и е хвърлил народа в мизерия. На практика навсякъде, където социализмът или комунизмът са били изпробвани те са причинявали страдание, корупция и мизерия. Жаждата на социализма за власт води до агресия, войни и потисничество. Всички народи по света трябва да се противопоставят на социализма и мизерията, която той носи на всички."
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.