Омерзеният.

Статистика

  1. 227880 Комикса общо
    /
    42 Комикса за деня

Коментари на часа

Израел нанесе удари по ирански и сирийски цели, има загинали

/ Свят 129
Viva la Evolution Viva la Evolution / Неутрално
[quote#69:"dr_al_hussaini"]До коментар [#49] от "Julian Mall":Засега не можем да разположим С-300 толкова на юг ! Създаването на позиция за батареята с пусковите установки и ССЦ и всичките останали необходими елементи от работата на комплекса изисква изкопни и инженерни дейности, които няма как да останат скрити от шпионските спътници на САЩ, които са предоставени на ционисткото разузнаване...Та когато летят в небето на Ливан и над окупираните Жолани - техните самолети са извън обхвата на дивизионите от комплекса С-300, предоставен на Сирия, защото вече изградени и оборудвани, работещи позиции имаме само южно от Латакия, в планините на Масиаф и на военна авиобаза Кусейр...[/quote] Алоууу. Руснаците представят С-300, С-400, като ракети с обсег 300-400 км. Я премери колко е разстоянието "Южно от Латакия", до примерно Голанските възвишения или която си искаш точка на Ливан! Освен това, при ударите около същата тази Латакия, Израел използва основно бомби, които не може да се хвърлят от над морето, както се опитваше да ни обясни руската пропаганда, щото ще си паднат в него. Тогава едната унищожените цели беше едва ли не на метри от най-близката батарея С-400 и руската база.
(Виж повече >)

Израел нанесе удари по ирански и сирийски цели, има загинали

/ Свят 129
gianni gianni / Неутрално
[quote#69:"dr_al_hussaini"]До коментар [#49] от "Julian Mall":Засега не можем да разположим С-300 толкова на юг ![/quote] Защо бре, около Дамаск е пълно с граждански самолети, а и Бейрут не е далеч. На С-300 там му е силата. Да стреля по големи, движещите се с постоянна скорост цели. Па после ще припишем всичко на евреите.
(Виж повече >)

Израел нанесе удари по ирански и сирийски цели, има загинали

/ Свят 129
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#23:"Дедо Либен"]"Израел нанесе удари по ирански и сирийски цели, има загинали"Евреите май си търсят белята, ама де юмрук, де!!![/quote] А защо, когато Израел нападат в Сирия, руснаците подвиват опашка и си траят, вместо да раздават юмруци. Май шубето е голям страх и забравят за юмруците. Израел не е Грузия!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.