Ние подадохме оставки, защото ги поиска шефа  Ама какво ще стане после... май ще си останем

Статистика

  1. 227649 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия отново попита Би Би Си чия собственост е

/ Свят 85
ajsayder ajsayder / Неутрално
[quote#46:"Бай Благой"]Москва не е загрижена за свободата на медиите, напротив - загрижана е дали някой не изпълнява закона ѝ[/quote] Да .. ей сега ти видях коментара .. И аз така мисля. "Роскомнадзор" не е загрижен за нищо и не му се търси из Уикипедия , ами иска да сложи може би глоби за непоказана собственост .. Дали левите другари из форума, дето скачат за ББС със сърпове и чукове , няма да организират акция на солидарност?
(Виж повече >)

Плащах по заръка на Тръмп да манипулират прогнози, заяви бившият му адвокат

/ Свят 162
Realist Realist / Весело
До коментар [#146] от "Ivan_": Иванчо, в демократичните държави има и два други. много важни елемента: 1. Независим Съд. 2. Независима журналистика. Това което е много важно за САЩ е наличието на много ясно и определено разделение на властите. Разделение, описано в на- старата непроменена и още действаща демократична Конституция. Властта в САЩ е много ясно и определено разделена между Изпълнителната (Президента), Законодателната (Конгреса) и Съдебната власт. И четвъртата власт, Медиите, както показаха последните години са наистина свободни. Това е същото и в отделните щати. Като отделно, има много ясни разделителни линии между правата на местната и федералната власт. Ако едната власт е корумпирана, другата власт може да коригира. Това е хубавото в една истинска (не фасадна) демокрация.
(Виж повече >)

Русия е готова да вложи $1.4 млрд. в "Турски поток" в Сърбия, обяви Путин

/ Свят 228
Lou Lou / Неутрално
[quote#207:"dr_al_hussaini"]До коментар [#170] от "Lou":То комай и ти имаш нужда от атлас под възглавницата...? В момента Сърбия работи само с газ от "Газпром"...До Сърбия той достига през Украйна и Унгария...Сърбите не искат и да чуят за газ от друг доставчик...Тези неща си ги пише горе...Само вие ли не видяхте вече, че всички клиенти на "Газпром" си връзват гащите, очкавайки неизбежният момент, в който бандерите ще врътнат крановете...Все отнякъде трябва да стигне руският газ и до Сърбия...[/quote] А ти имаш нужда да четеш по два пъти. Според теб дали газта през Турция, Гърция и Македония ще бъде по-евтина от тази от Украйна и Унгария? Като имаш предвид какви алчни хиени са Ердо и гърците? И при положение, че Путин не може да барне гърците, които си имат вече достъп до много източници на газ. Затова Вучич иска през България. Една държава, членка на ЕС, по-евтин газ заради по-малко транзитни такси. Кое по-точно не разбра? Ако Вучич поиска, тръба да втечнения гад ще си построи. Но иска евтинджос. Нищо повече. Друг въпрос е, че няма да получи нищо пред нашата страна. Ако не греша, ти преди много време беше писал тук един коментар как си ходил да се снимаш на скоро с Гундяев патриарха. Беше писал една ода за този руски пиян развратник.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.