Този долар ми съсипа ракетните страшки.

Статистика

  1. 218250 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Орбан - Скрипал - чемодан - вокзал... Москва

/ Анализи 146
Lemmy Lemmy / Любопитно
Как така Данито твърди, че конституционният съд бил обезсилен когато се избира с 2/3 мнозинство от парламента на Унгария? Знае ли Смилов, че тези промени са извършени през 2011 г. и защо тъкмо сега, след 7 години това се зловиди на меките китки?
(Виж повече >)

Орбан - Скрипал - чемодан - вокзал... Москва

/ Анализи 146
Lemmy Lemmy / Любопитно
Какъв европейски принцип нарушава кампанията "Стоп Сорос!" или кампанията срещу одиозния "университет" на мизантропа Дьорд? Да не би Смилов да смята, че ЕС може да акредитира университети или да регулира неправителствените сдружения в която страна му скимне. За да вярваш в това трябва да си идиот.
(Виж повече >)

Ханс-Георг Маасен, шпионинът, който говореше прекалено много

/ Европа 22
Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП Fred: Бойко Борисов-Ледоразбивача пред БСП / Неутрално
Нали Орбан беше диктатора, в Унгария имало цензура? А тук уволняват безцеремонно човек защото е казал мнението си. При което забележете на каква позиция, шеф на контраразузнаването! Първо, за да стигне до това ниво това безспорно е човек който може да контролира приказките си. Овен това очевидно и разполага с много ФАКТИ за които обществеността не е информирана. Идва ден в който му писва да гледа как лъжат хората и леекичко открехва крайчеца на завесата. Дори рискувайки кариерата си което на такова ниво се среща крайно рядко, явно вече е нетърпимо. И веднага брутално уволнение. Та мили соросоидчета, ще се открие ли процедура срещу Меркел за това? А за цензурата наложена на немските медии при изнасилванията в Кьолн?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.