Пак сте изцапали с боя Паметника на освободителя. Хората казват,че така ви провокират да разкриете най-сетне, от какво сте ни освободили.

Статистика

  1. 235092 Комикса общо
    /
    62 Комикса за деня

Коментари на часа

Еврокомисар предупреди, че независимостта на съдебната система в България е под заплаха

/ Европа 73
Ще върнем България в Европа Ще върнем България в Европа / Неутрално
💃 До коментар [#4] от "Ат сАвеЦкое информбюро": Какво общо има господин Бойко Борисов с независимостта на съдебната система!? За кое по-напред да гледа? Достатъчно се е ангажирал с тютюнопроизводителите, с медицинските сестри, мисли за префернциите, незаконите небостъргачи, за пътните елипси и новото крило УНСС. Не може да бъде навсякъде и да оправавя вичко, а след него всеки да руши и да разваля😞😞😞
(Виж повече >)

Новият саркофаг над избухналия реактор на Чернобил е почти готов

/ Свят 58
Practic Practic / Неутрално
"...припомня ТАСС..." "Дневник", не усещате ли конфузията от факта, че точно по този повод днес цитирате гьобелсовско-съветска агенция, пропаганден рупор на кремълския режим ? Който по време на аварията тогава безсрамно лъга и сънародници, и целия свят?! Не ползвайте ТАСС за статиите си, ако искате да запазите уважението на демократичната част от читателската аудитория! Все едно да ползвате северно-корейския информационен официоз! Анадънму ?!
(Виж повече >)

Новият саркофаг над избухналия реактор на Чернобил е почти готов

/ Свят 58
deaf deaf / Неутрално
[quote#12:"plebs"]"След аварията в АЕЦ - Чернобил ген. Джуров забранява войската да се храни с прясно месо и зеленчуци"https://www.24chasa.bg/novini/article/7421828 [/quote] До коментар [#12] от "plebs": Това е лъжа! Комунистите отново лъжат! През 1987г. служех в артилерийското поделение в Сливница и редовно ядяхме прясно месо и зеленчуци. За клетвата дори имаше пресни пържоли и салата от пресни домати и краставици.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.