Новите Министри  То се видя кой е по квачките

Статистика

  1. 229715 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Дипломати и интелектуалци подписаха манифест срещу омразата в Министерския съвет

/ България 88
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#81] от "log_on": "Що не се поспреш малко в тъпата си агитация ..." Ето още малско тъпа агитация: Интересно е да се види кои са депутатите, които се застъпват за българските евреи, когато германците изискват те да се депортират. Основният инициатор против този акт е Димитър Пешев, който впоследствие е осъден от „Народния“ съд за антисемитизъм и „фашистка дейност“. Протестното писмо в подкрепа на българските евреи, което той пише до Народното събрание, е подписано от още 43 народни представители. Сред тях е и другият известен на комунистите „фашист“ – проф. Александър Цанков. Против депортирането се обявява и членът на ЦК на ВМРО („фашистка“ организация за марксистките историци) Владимир Куртев. ... Друг човек, който често е лепван с етикет „фашист“, е ген. Христо Луков. Хората, които правят това изхождат от факта, че той е лидер на СБНЛ и е един от отговорните за модернизирането на българската армия с германско оръжие. Напоследък дори бяха пуснати твърдения, че взел участие в депортирането на евреите от Новите земи – едно абсурдно твърдение и лесно оборимо, защото Луков е убит преди въобще да се подпише това споразумение от комисаря по еврейските въпроси Александър Белев и берлинския пратеник Теодор Данекер. Събитие, на което трябва да се обърне също внимание, е и забраната на Военния съюз по инициатива точно на ген. Христо Луков. Вече беше споменато, че според марксистката историография тази организация била „фашистка“. Тогава защо Луков не е обявен за върл „антифашист“ от комунистите, щом той е инициаторът на унищожението на Военния съюз? Нещо, което също тенденциозно се пропуска е, че генералът има твърде много приятели евреи. Даже приживе той е принуден в свои речи да отговаря на подхвърлени обвинения, че бил зависим от еврейски капитали. Как човек, който след смъртта си, е обвиняван, че е националсоциалист, преди това е обвиняван в зависимост от еврейски капитали?
(Виж повече >)

Изпускане на парата: Откъде започна атаката на "жълтите жилетки" срещу държавата

/ Европа 53
Hawaii Hawaii / Весело
Най-смешното е, че НЕУМНО КРАСИВИТЕ ЖЪЛТОЖИЛЕТНИЦИ ще постигнат обратния ефект на този, който кукловодите, които бавно ги обяздват искат да се случи. Става ясно, че ПРО РУСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ като МАРФА Льо ПЕНОВНА се чувстват застрашени, защото ЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ ГЛАСОВЕ, които иначе биха отишли за нея ЩЕ ИДАТ за жадните вече за ВЛАСТ И ПРИВИЛЕГИИ ТАРТОРИ на "жилетките" Което съответно ЩЕ УБИЕ ПОЛИТИЧЕСКИ и МАРФА, и НЕУМНО КРАСИВИТЕ ЖЪЛТОЖИЛЕТНИЦИ На това хубаво нещо ОТ КРЕМЪЛ НЯМАТ ПРОТИВООТРОВА. Зер, там майсторят главно ОТРОВИ....
(Виж повече >)

Невъзможният избор: Да се откажеш от 4.5 млн. долара в името на любимия спорт

/ Спорт 2
Hawaii Hawaii / Неутрално
В предишни коментари по повод Супербоул обърнах внимание точно на това, че благодарение таланта на МЕНИДЖЪРИТЕ НА НФЛ там с МИНИМАЛЕН БРОЙ МАЧОВЕ - 16 от редовния сезон се реализират МАКСИМАЛНИ ДОХОДИ, което прави НФЛ най-богатата лига в света, съответно атлетите в нея най-високо платените. Това има своето голямо значение и статии като тази го доказват.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.