Шоуто ми свърши за този мандат,  надявам се, че добре се посмяхте  с моите шеги и майтапи.

Статистика

  1. 222971 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Фич" потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България

/ Бизнес 17
palav_nik palav_nik / Неутрално
"Държавният дълг също остава далеч по-нисък от средния за страните със същия рейтинг, както и спрямо повечето държави членки на ЕС." Комунетата ще кажат , че Италия и Гърция, които са затънали до шия в дългове са много по-добри страни за живеене.
(Виж повече >)

Снимка на деня: Паметникът на съветската армия отново с надпис

/ Галерии 72
mitko11 mitko11 / Любопитно
До коментар [#55] от "Песен за Човека с шпека": 1.МОЧА/Монумент на освободителната червена армия/ не е паметник, а е монумент, защото не е в ПАМЕТ на загинали хора. 2. В България влизат части на РККА/Рабоче-крестянская красная армия/. РККА се преименува в СА/Съветска армия / през февруари 1946 г. 3. Монументът не е съветски, нито руски, а в вдигнат от тукашните съветски поцелуйковци по нареждане на съветския гражданин Георгий Михайлович Димитров. 4. За тези български граждани със съветско самосъзнание, за които американските империалисти още бият негрите - София е бомбардирана по молба на Сталин от неговите американски съюзници, за да не пречи на бомбардировките срещу Райха.
(Виж повече >)

Снимка на деня: Паметникът на съветската армия отново с надпис

/ Галерии 72
Alexander97 Alexander97 / Неутрално
[quote#10:"venci4"]Е, тук вече наистина някой социопат се е разписал щом предпочита бежанците пред нормалния начин на живот😂😂[/quote] ...с Льопен няма нормален начин на живот. Тя е истински фашист и не го крие!!!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.