Шоуто ми свърши за този мандат,  надявам се, че добре се посмяхте  с моите шеги и майтапи.

Статистика

  1. 218511 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Хипстър нацист или новото лице на крайнодесните в Европа: кой е Мартин Зелнер

/ Европа 30
mvu02435512 mvu02435512 / Весело
До коментар [#4] от "danvan": [quote#4:"danvan"]Поредния клет идиот. За щастие все по малко хора се връзват на глупостите им[/quote] От доста месеци четем и слушаме как консервативните анти мигрантски партии и движения са във възход в Европа.Как в много страни вече са втора,а някъде и първа политическа сила.Как проучванията им дават голямо увеличение на местата в новия Е.П.Та дали наистина"все по малко хора се връзват на глупостите им",или само така ни се иска???
(Виж повече >)

Хипстър нацист или новото лице на крайнодесните в Европа: кой е Мартин Зелнер

/ Европа 30
dosetliv dosetliv / Неутрално
[quote#19:"Jesuit"]Я сега кажете защо на корабите на НПО-тата не им предявяват подобни обвинения? [/quote] Бе напоследък и гемиите на др Сорос имат грижи. Италианският гавърмент се жалвал и Гибралтар отнел байряка на Aquarius и в края на август требало да спре. Непеотата на др Сорос обаче го регистрирали в Панама като Aquarius 2 и в средата на септември пак се юрнали в морето и успели да съберат 14 клети бежанеца. Обаче италианският гавърмент пуснал нова жалба и сега и Панама ще им сторнира байряка. https://www.welt.de/politik/ausland/article181630514/Aquarius-Panama-will-Mittelmeer-Seenotrettern-die-Flagge-entziehen.html Апък обвинения към горния другар отправят понеже протестира без да е лицензиран протестър. Единствено протестърите на др Сорос са лицензирани протестъри.
(Виж повече >)

Хипстър нацист или новото лице на крайнодесните в Европа: кой е Мартин Зелнер

/ Европа 30
Jesuit Jesuit / Любопитно
"Организацията заявява, че ще арестува нелегални мигранти и ще потапя лодките им. Планът й обаче не се осъществява. Лодката й е задържана, а капитанът – арестуван и обвинен, че на борда на борда има нелегални мигранти от Шри Ланка и фалшиви документи." Я сега кажете защо на корабите на НПО-тата не им предявяват подобни обвинения? А на Зелнер предявили? Нещо двоен стандарт май ...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.