Шефе, кадрите ни свършиха. Повече никакви оставки. Не бой се бе. От ДПС и БСП обещаха да осигурят.

Статистика

  1. 229648 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Амазон" се отказа от централата в Ню Йорк след протести на местните хора

/ Свят 8
гошо гошо / Любопитно
"Александрия Окасио–Кортез, която приветства победата над "корпоративната алчност, експлоатацията на работниците и властта на най-богатия човек в света". Някакъв призрак май броди из щатите

Европа се движи като сомнамбул по пътя, довел до разпадане СССР

/ Европа 53
hamiltonf hamiltonf / Неутрално
До коментар [#13] от "Julian Mall": Само Сорос и ти можете да сравнявате нещо несравнимо като ЕС и Съветския съюз (който между другото се разпадна заради мизерията)

Дотук с експанзията на трудовия пазар

/ Анализи 28
DDR DDR / Неутрално
При ”завръщащите” се въпроса е доколко това завръщане е реално ”телом” и ”духом”. Имам няколко приятели и познати, които се преместиха в Бг, но ”тялом” са в Бг а ”духом” другаде. Защо ще попитате. Ами защото почти всички са или самонаети или имат собствена фирма. Работата която извършват не изисква ”твърдо” присъствие и 95% от клиентите им са извън Бг. Практически не зависят от българският пазар. Едните познати са проектанти и както казаха ” Дали ще смятам и чертая тук или там е все тая. Всичко се изчиства по мейла а ако е необходима чак толкова лична среща, ей го къде е летището” Та този фактор е много важен, дали се вкл в Бг трудовият пазар и зависят от Бг клиенти или Бг е просто ”спалня”
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.