Новия туристически слоган за България бил:  "България. Гърция е близо."

Статистика

  1. 218458 Комикса общо
    /
    79 Комикса за деня

Коментари на часа

Във Вилнюс папата критикува онези, "които експулсират другите" и похвали толерантността на литовците

/ Свят 20
DDR DDR / Неутрално
До коментар [#11] от "8th_ball": ”Това, че местните руснаци не искат да учат литовски си е техен проблем. Това, че РФ не им дава руско гражданство също си е техен проблем.” Имал съм разговори с такива хора и повечето това положение ги урежда идеално. Избягват ходенето в руска казарма и могат относително свободно да работят и пътуват из ЕС (при над 90 дена им трябва виза, която не е особен проблем). Не знам само до Русия дали могат да ходят, тези с които имах контакт там не бяха стъпвали.
(Виж повече >)

"Ислямска държава" пое отговорност за нападението в Иран

/ Свят 39
bulgarin. bulgarin. / Неутрално
До коментар [#27] от "Viva la Evolution": Няма как 60 000 въоръжени до зъби иракски войници (обучени от САЩ) да се разбягат от 800 почти невъоръжени дрипльовци, както стана в Мосул през 2014г. Това със сигурност е било планирано от янките, за да може ИД да се въоръжи неузнаваемо и да завладее половин Сирия. Което пък беше претекст същите янки да се намърдат там (източно от Ефрат) използвайки сирийския клон на ПКК ( който не е и много сирийски, тъй като почти 100% от ръководството и 50% от личния състав са турски граждани)
(Виж повече >)

Във Вилнюс папата критикува онези, "които експулсират другите" и похвали толерантността на литовците

/ Свят 20
8th_ball 8th_ball / Неутрално
До коментар [#7] от "г-н Саранди Говедаров": Изобщо проблемът с апатридите е голям и двустранен. От една страна РФ твърди - те са родени там - никакви руски граждани не могат да бъдат. От друга страна литовците казват - добре, ще им дадем гражданство, но да научат езика. ПС Интересно, как РФ припозна за свои родените в Украина жители на Крим.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.