Заключил съм,залостих вратата и прозорците. Защо, от крадции ли се криеш. Не,Нинова тръгвала из страната.Дане вземе да дойде

Статистика

  1. 218511 Комикса общо
    /
    53 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия обвини израелските ВВС за свалянето на руския Ил-20 в Сирия

/ Свят 54
Един препатил Един препатил / Неутрално
"Министърът на отбраната на Израел Авигдор Либерман изрази днес надежда, че отношенията с Русия ще могат да бъдат нормализирани..." Министърът на отбраната на Израел би трябвало много добре да знае, че Русия не може да бъде в нормални отношения с никого.
(Виж повече >)

Русия обвини израелските ВВС за свалянето на руския Ил-20 в Сирия

/ Свят 54
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
Путин лъкатуши като змиорка покрай тоя "инцидент". Отначало бяха израелците, после не били те, сега - след седмица - пак са те. Аз лично смятам, че са израелците. Не само са виновни, ами са коварни, вероломни и подли. Защото използваха смазващото си технологично предимство и огромното превъзходство в степента на обученост на пилотите си, за да изпързалят некадърните руски ПВО разчети да свалят с кьоравите си (без identification friend-or-foe) железа негодната за каквото и да било "разузнавателна" руска бракма от небето.
(Виж повече >)

Русия обвини израелските ВВС за свалянето на руския Ил-20 в Сирия

/ Свят 54
clarkv622 clarkv622 / Неутрално
"Русия обвини израелските ВВС за свалянето на руския Ил-20 в Сирия" ------ Тъй да е! Вие какво ще направите по въроса? Ще свалите ли израелски самолет в отговор на този враждебен акт, или ще си подвиете опашката. Ииии кажете отсега, че да знаем - ако Турция или Израел или някой друг продължават да ви свалят самолетите, тогава какво ?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.