Според календара на маите, някой ден в България ще има честни избори!

Статистика

  1. 218688 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бил Косби е първата звезда, осъдена на затвор в кампанията #MeToo

/ Свят 30
proza proza / Неутрално
Разкарваха го като маймуна в продължение на няколко години и го натрапваха на американския ТВ зрител от сутрин до вечер. Стана ми отвраителен с гнусната си физиономия. Съжалявам жените, които са били негови жертви. Предвидената присъда е много малка, би трябвало да е по-строга заради рецидива.
(Виж повече >)

Тръмп пред ООН: Отхвърляме глобализма, прегръщаме патриотизма

/ Свят 100
Николай С Николай С / Неутрално
Както обикновенно написаното в Дневник е малка извадка от речта на Тръмп. Много силна реч, препоръчвам да я чуете. Основни моменти 1. Емиграцията не е решение -> трябва да се оправят страните - пример Индия с милионните вдигнати от бедността 2. Социализма не работи -> една от най-богатите държави, петролна, беше разсипана от социализма и неговите спонсори от Куба. (Венецуела) 3. Америка няма да търпи вече да е удобната боксова круша, не казва как да живеете, но не приема да и се държи сметка - ала Роналд Рейгън. 4. Всички нации са 'светлини'-> ала Блещястият град на хълма. 5. Америка няма да плаща за ООН и държави, който основната им работа е да критикуват америка (храни куче да те лае). 6. Нека да направим всички нации 'гейт агейн' П.С. Смеещите се германци и техната зависимост от руският газ, това за колегите от форума и удара по Русия там където боли. И г-н Борисов с това което разбрал - ама пак купуваме от Русия газ и треперим на каква цена ще благоволят да ни го продадат. Сик.
(Виж повече >)

Тръмп пред ООН: Отхвърляме глобализма, прегръщаме патриотизма

/ Свят 100
russian78 russian78 / Неутрално
До коментар [#72] от "deaf": Нацията е форма на колективизация. Нацията няма собствена воля, нищо не избира, няма интереси. Нацията е фикция. Единствено индивидът има собствена вола... Но това е тема на друг разговор и няма нищо общо с глобализма. Предлагам да се придържаме към темата.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.