Връзката с Гърция е саботаж на производството  на големи шлемове! Призовавам Борисов  да мисли повече за българското производство!

Статистика

  1. 218596 Комикса общо
    /
    85 Комикса за деня

Коментари на часа

Надзираващият "Руското разследване" в САЩ подаде оставка

/ Свят 114
c.b.o. c.b.o. / Неутрално
[quote#79:"Тюфлекчия"] Като нов шеф на Мюлер, Франсиско ще има две възможности за действие: да прекрати разкледването (ефективно уволнявайки Мюлер) или да остави status quo ante.Засега няма данниш, че ако Франсиско поеме длъжността, той ще уволни Мюлер или дори ще направи опит да ограничи мандата му. [/quote] Това няма как да стане, при положение, че специалното разследване на Мюлер е по решение на Конгреса. Мюлер отговаря единствено пред Кногреса, а не пред Сешънс и Дръмбо (за разлика от Розънстийн, който пък имаше само ролята на наблюдател на Мюлеровото разследване, без никъкав контрол над последния).
(Виж повече >)

Надзираващият "Руското разследване" в САЩ подаде оставка

/ Свят 114
hammurabi hammurabi / Весело
До коментар [#32] от "BU": Объркал си се за кривата круша и Сизифовия труд. Кривата круша вече дава плодове, а Сизиф почти избута камъка и то без особени усилия, дори много прегрешили се молят да му съдействат в бутането. В статията става въпрос за разследване по особени правила и на високо ниво в САЩ; такива разследвания у нас не е имало, няма, няма и да има в близко бъдеще. Затова ни е крива крушата, а Сизиф няма никакъв шанс да се роди, какво остава някой да го остави да бута нещо.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.