Връзката с Гърция е саботаж на производството  на големи шлемове! Призовавам Борисов  да мисли повече за българското производство!

Статистика

  1. 229770 Комикса общо
    /
    55 Комикса за деня

Коментари на часа

Здравето на Сергей Скрипал се е влошило, съобщава "Сънди таймс"

/ Свят 32
Един препатил Един препатил / Неутрално
До коментар [#10] от "tacheaux": [quote#10:"tacheaux"].... Говорител на Скотланд Ярд казва , че не разполага с информация по този въпрос......[/quote] Той и Бойко Борисов казва, че не разполага с достатъчно доказателства, ама това въобще не пречи Скрипал да си замине.
(Виж повече >)

Здравето на Сергей Скрипал се е влошило, съобщава "Сънди таймс"

/ Свят 32
tacheaux tacheaux / Неутрално
"Здравословното състояние на бившия полковник на руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал, преживял опит за отравяне през март миналата година, се е влошило.Това съобщи днес британският в. "Сънди таймс", цитиран от ТАСС и БТА." "В отговор на молба на ТАСС да коментира тази информация и да съобщи дали лондонската полиция е получила някаква информация за здравословното състояние на Скрипал говорител на Скотланд Ярд днес заяви: "Не разполагаме с никаква информация по този въпрос". Сънди таймс, който е като нашия Блиц, търси сензации. ТАСС и БТА им дават гласност. Говорител на Скотланд Ярд казва , че не разполага с информация по този въпрос. На кого трябва да вярваме, на Сънди таймс или на Скотланд Ярд? Май Дневник също търси евтини сензации.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.